Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Montaj baterie chiuveta

Instalator Bucuresti

Montaj baterie chiuveta / cada

Asiguram servicii de montaj baterie chiuveta. Instalam orice fel de instalatii sanitare. Alege un Instalator profesionist!.

Montaj chiuvete de baie

De ce sa ne alegi pe noi

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel. Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.Scapa de bataile de cap!

Preturi corecte

Preturi pentru o lucrare de calitate

Garantie lucrari

Factura si garantie

Interventii rapide

Instalator de urgenta

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Instalator Bucuresti

Servicii montaj chiuveta

Instalatia sanitara e defecta si ai nevoie de ajutor pentru montajul bateriei de la chiuveta sau de la cada?

In situatia in care bateriile sunt vechi ori s-au stricat, cauta un instalator cu experienta in montaj baterii de cada sau chiuveta si alte tipuri de servicii. O manopera ce pare ieftina si aparent banala, te poate costa scump, daca o lasi pe mana unui neprofesionist. Te poti alege cu faianta sparta, tevi fisurate, baterii sparte, inundatii la vecini si alte defectiuni la instalatia sanitara, din cauza unui montaj necorespunzator.

Indiferent ca ai nevoie de servicii de montaj baterie chiuveta, cada sau montaj baterie cabina de dus apeleaza cu incredere la un instalator experimentat.

In plus, daca apelezi la firme specializate in domeniu, esti informat de la inceput de costul interventiei, la finalul oricarei lucrari primesti factura si chitanta pentru manopera si piesele folosite, dar si garantie.

Poate te-ai confruntat, nu o data, cu situatii cand sotul, prietenul sau vecinul s-au apucat sa faca singuri o astfel de lucrare si au strans prea tare piulita de la record, iar apoi s-a rupt niplul in perete sau cand persoana de ajutor nu a stiut sa inchida mai intai apa de la robinetii centrali si te-ai trezit cu inundatii in casa. Exemple de astfel de situatii nefericite sunt nenumarate. De aceea, nu este recomandat sa apelezi la orice persoana pentru schimbarea si montajul bateriilor de la cada ori chiuveta.

Ce trebuie facut inainte de montajul bateriei de cada sau chiuveta

In situatia in care bateria de la dus, cada sau chiuveta nu mai functioneaza, este fisurata sau prezinta alte defectiuni, sarcinile tale, inainte de a chema un instalator specializat in montaje si alte reparatii, sunt urmatoarele:

1. Opreste alimentarea cu apa
Pasul 1 si cel mai important este sa opresti furnizarea apei din casa. Trebuie oprit preventiv, atat robinetul principal de apa calda, cat si cel de apa rece. Daca bateria de la cada sau chiuveta este fisurata si curge apa necontrolat, existand riscul de inundatii, este bine sa informezi administratorul, daca locuiesti la bloc. Daca este cazul, acesta va opri alimentarea cu apa pe coloana, direct de la subsolul blocului. In cazul in care trebuie oprita apa pe coloana o perioada mai lunga de timp este indicat sa anunti si vecinii.

2. Cumpara o noua baterie
In cazul in care bateria de la cada sau cea de la chiuveta este sparta, prezinta defectiuni si nu mai poate fi reparata trebuie sa cumperi neaparat una noua, pentru a fi montata in locul celei defecte. Pentru a alege o varianta de baterie rezistenta si potrivita cu cada sau chiuveta, poti cere sfatul unui specialist sau direct la magazinul de instalatii sanitare, de unde urmeaza sa o cumperi.

Asadar, atentie la tipul bateriei! In magazinele de specialitate exista nenumarate modele: baterii de cada cu montare pe perete, incastrat, aparent, cu termostat sau cu obertein, iar pentru chiuveta exista baterii cu senzori, cu diferite tipuri de curgere a apei, cu clapeta, robineti, etc.

3. Suna un instalator pentru servicii de montaj baterie chiuveta, cada
Cauta de urgenta un instalator sanitar, ce actioneaza in regim non-stop, care se poate deplasa la locuinta ta in cel mai scurt timp pentru a monta o noua baterie de chiuveta sau de cada. Va face urgent o constatare a problemei si va remedia situatia in aproximativ o jumatate de ora.

Instalatorul, odata contactat, se va deplasa la locuinta ta pentru a monta bateria de chiuveta sau cada, defecta.

In maximum o ora specialistul va remedia complet problema, astfel:
– Opreste furnizarea apei
– Demonteaza bateria veche si verifica din ce cauza a aparut problema
– Efectueaza montajul noi baterii de cada sau chiuveta
– Face proba, pentru a verifica daca bateria functioneaza corect si nu sunt scurgeri de apa la imbinari
– Ofera garantie pentru lucrarea efectuata

Scapa de batai de cap si apeleaza cu incredere la servicii profesionale. Un instalator sanitar cu experienta se va dovedi a fi ajutorul tau de nadejde, mai ales cand te confrunti cu probleme la instalatia sanitara din propria locuinta.

Montajul unei baterii de chiuveta este o operatie care necesita un instalator sanitar. Mai mult, pentru a beneficia de garantie, de preturi corecte si de o lucrare de calitate, este recomandat sa apelati la o firma specializata in instalatii sanitare!

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Servicii instalator

Pe langa montaj baterie chiuvete si cada Instalator Bucuresti iti pune la dispozitie intreaga gama de servicii de instalatii sanitare. Fie ca este vorba de montari / instalari chiuvete, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus sau orice alta instalatie sanitara avem cei mai buni instalatori.

montare WC
montare chiuvete
montaj robineti
montaj scurgere
montare cazi de baie
montare cabine de dus

Contact

Solicita instalator

    CONTACT