Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Utile

servicii_montaj_hote

Servicii montaj hote

Hotele sunt unele dintre cele mai importante electrocasnice din bucatarie, avand rolul de a elimina mirosurile, caldura si fumul care pot aparea in timpul gatitului. 

AFLATI CUM SĂ INSTALAȚI FILTRUL DE APĂ PENTRU FRIGIDERUL TAU

Aflati cum sa instalati filtrul de apa pentru frigiderul tau.

Aflati despre montaj-instalare filtrul de apă de la frigider.  Filtrele de apa pentru frigiderele sunt eficiente pentru o perioada indelungata de timp, in functie de utilizare, dar reduc si gustul si aroma clorului, retine si impuritatile si sedimentele.

non-stop-instalator

Instalator non-stop pentru asociatie de proprietari

Problemele instalatiilor sanitare pot fi incomode si stresante. Tratate necorespunzator sau chiar ignorate se pot transforma in adevarate dezastre pentru locuintaapelati urgent la un Instalator non-stop pentru asociatie de proprietari.

verificare-sanitara

Este necesara verificarea de rutina a instalatiilor sanitare?

Indiferent ca vorbim despre o locuinta rezidentiala sau un spatiu comercial, este bine sa acorzi o atentie deosebita verificarea instalatiilor sanitare, in special a canalelor de scurgere. O canalizare infundata duce la aparitia a numeroase probleme neplacute: o scurgere lenta a apei reziduale, mirosuri neplacute, sunete galgaitoare.

desfundare-canalizare-asociatie

Desfundare canalizare la asociatii de proprietari

Dintre toate problemele sanitare care pot aparea intr-un bloc de locuinte, o desfundare canalizare la asociatii de proprietari poate fi una dintre cele mai surprinzatoare, dezordonate si mai costisitoare de rezolvat.

desfundare-canalizare-non-stop

Desfundare canalizare non-stop

De-a lungul timpului, majoritatea proprietarilor de case invata singuri cateva notiuni de baza pentru gestionarea problemelor sanitare minore. Cu toate acestea, atunci cand sunt lasate nesupravegheate sau tratate superficial, pot aparea complicatii. In astfel de momente, este important sa ai un instalator de incredere care poate interveni in regim de urgenta pentru desfundarea canalizarii. 

Boiler electric

De ce sa alegi un boiler electric

Boilerul electric este probabil cel mai folosit dintre tipurile de boilere disponibile. Instalare unui boiler electric este mai putin costisitoare decat instalarea unui boiler pe gaz sau pe ulei si poate fi un mod mult mai eficient de a incalzi apa si locuinta.

CONTACT