Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Utile

Boiler electric

De ce sa alegi un boiler electric

Boilerul electric este probabil cel mai folosit dintre tipurile de boilere disponibile. Instalare unui boiler electric este mai putin costisitoare decat instalarea unui boiler pe gaz sau pe ulei si poate fi un mod mult mai eficient de a incalzi apa si locuinta.

Cand trebuie sa apelezi la un instalator sanitar?

Cand trebuie sa apelezi la un instalator sanitar? 

O instalatie sanitara rezistenta, bine construita, ofera un nivel ridicat de confort oricarei locuinte. Este important sa cunosti semnele de avertizare ale unei tevi infundate sau a unui canal de scurgere blocat inainte ca acestea sa refuleze sau sa se sparga si sa apelezi din timp la un profesionist.

Montaj/Instalare robinet cu termostat

Montaj/Instalare robinet cu termostat

Un consum mare de caldura inseamna in mod cert si facturi mai mari. O solutie simpla si la indemana pentru a controla si rationaliza consumul de caldura este montaj/instalare robinet cu termostat pentru calorifere. Cu ajutorul acestora poti avea siguranta unui control asupra temperaturii din fiecare camera si implicit asupra consumului de caldura.

Instalare filtru de apa

Instalare filtru de apa

Apa de la robinet respecta anumite standarde si prin urmare este potabila sau buna de baut, insa nu are intotdeauna un gust placut pentru a schimba gustul necesita instalare filtru de apa. Sistemele de filtrare la scara mare trebuie sa trateze si sa filtreze mari cantitati de apa intr-un timp scurt, ceea ce face ca eficienta lor sa nu fie cea dorita.

Cum poti evita tevile inghetate

Cum poti evita tevile inghetate?

Tevile inghetate sunt o preocupare pentru oricine traieste intr-un climat in care temperaturile pot scadea sub inghet in lunile de iarna. Cel putin, conductele inghetate creeaza inconveniente prin blocarea fluxului de apa curenta intr-o casa.

Montaj termostat ambiental

Montaj termostat ambiental

Termostatul ambiental este un dispozitiv care permite reglarea temperaturii furnizata de o centrala termica intr-o incapere. Acesta controleaza centrala (prin intermediul unui fir, sau wireless), astfel incat, in mediul ambiant sa se mentina exact nivelurile de temperatura solicitate.

Verificarea tehnica periodica ISCIR a centralei termice

Verificarea tehnica periodica ISCIR a centralei termice

Pentru ca o centrala termica sa functioneze la parametrii optimi toata iarna, este indicat sa efectuam din timp o verificare a parametrilor acesteia. Ne vom asigura astfel ca nu vom intampina probleme in furnizarea de catre aceasta a caldurii si apei calde menajere la parametrii pe care ii dorim.

Pregatirea centralei termice pentru iarna

Pregatirea centralei termice pentru iarna

Odata cu apropierea sezonului rece, regimul de functionare al centralei termice se intensifica brusc, si exista riscul ca o parte din componente, in special cele uzate, sa cedeze. Pentru a evita posibile neplaceri cauzate de o functionare defectuasa a sistemului de incalzire, trebuie efectuate o serie de verificari care sa permita functionarea corespunzatoare a aparatului de incalzire si pentru care se recomanda apelarea la servicii specializate.