Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Utile

verificare-sanitara

Este necesara verificarea de rutina a instalatiilor sanitare?

Indiferent ca vorbim despre o locuinta rezidentiala sau un spatiu comercial, este bine sa acorzi o atentie deosebita verificarea instalatiilor sanitare, in special a canalelor de scurgere. O canalizare infundata duce la aparitia a numeroase probleme neplacute: o scurgere lenta a apei reziduale, mirosuri neplacute, sunete galgaitoare.

desfundare-canalizare-asociatie

Desfundare canalizare la asociatii de proprietari

Dintre toate problemele sanitare care pot aparea intr-un bloc de locuinte, o desfundare canalizare la asociatii de proprietari poate fi una dintre cele mai surprinzatoare, dezordonate si mai costisitoare de rezolvat.

desfundare-canalizare-non-stop

Desfundare canalizare non-stop

De-a lungul timpului, majoritatea proprietarilor de case invata singuri cateva notiuni de baza pentru gestionarea problemelor sanitare minore. Cu toate acestea, atunci cand sunt lasate nesupravegheate sau tratate superficial, pot aparea complicatii. In astfel de momente, este important sa ai un instalator de incredere care poate interveni in regim de urgenta pentru desfundarea canalizarii. 

Boiler electric

De ce sa alegi un boiler electric

Boilerul electric este probabil cel mai folosit dintre tipurile de boilere disponibile. Instalare unui boiler electric este mai putin costisitoare decat instalarea unui boiler pe gaz sau pe ulei si poate fi un mod mult mai eficient de a incalzi apa si locuinta.

Cand trebuie sa apelezi la un instalator sanitar?

Cand trebuie sa apelezi la un instalator sanitar? 

O instalatie sanitara rezistenta, bine construita, ofera un nivel ridicat de confort oricarei locuinte. Este important sa cunosti semnele de avertizare ale unei tevi infundate sau a unui canal de scurgere blocat inainte ca acestea sa refuleze sau sa se sparga si sa apelezi din timp la un profesionist.

CONTACT