Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Montaj apometre

Instalator Bucuresti

Montaj si verificare apometre

Asiguram montaj profesional, verificare si sigilare apometre.

Montare apometre

De ce sa ne alegi pe noi

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel. Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 20 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.Scapa de bataile de cap!

Conform legislatiei in vigoare este interzisă realizarea de activităţi de montare, inlocuire şi sigilare a apometrelor în imobile de tip condominiu de către persoane fizice sau juridice care nu dețin autorizație ANRE corespunzătoare tipului de activităţi desfăşurate.

Nerespectarea prevederilor prezentului regulament atrage răspunderea contravenţională şi/sau penală, în conformitate cu prevederile legale.

Operatiunea de activităţi de montare, inlocuire şi sigilare apometre se executa numai de catre o firma cu atestare ANRE prin utilizarea de materialelor calitative, acestea fiind atestate tehnic.

La terminarea activităţi de montare, inlocuire sau sigilare apometrelor conform legislatiei in vigoare de la o firma cu atestare ANRE trebuie sa primiti:

-Proces verbal de montare, inlocuire sau sigilare a apometrelor in care sunt trecute toate sigiliile inseriate cu serie unica, nr. de autorizatie ANRE si numele instalatorului, tipul si nr. de autorizare a instalatorului autorizat ANRE care a efectuat montajul.

-Certificatul de conformitate si avizul metrologic de la apometre.

-Contract de prestari de servicii si factura aferenta serviciului.

Nu va lasati, pacaliti de „mesterii care monteaza si repara tot”

Apelati numai la firme atestate ANRE pentru activităţi de montare, inlocuire sau sigilare de apometre!

Preturi corecte

Preturi pentru o lucrare de calitate

Garantie lucrari

Factura si garantie

Interventii rapide

Instalator de urgenta

Contact

Interventii de urgenta

Asiguram montaj profesional, verificare si sigilare apometre. Intervenim rapid.

Instalator Bucuresti

Servicii montaj / verificari apometre

Asiguram montaj profesional, verificare si sigilare apometre in Bucuresti si Ilfov.

Daca consideri cu masuratorile de la apometru nu sunt facute in mod corespunzator, trebuie doar sa ne contactezi. Asiguram verificarea aestora pentru a asigura un consum corect, fara pierderi.

 • Montaj apometre
 • Verificari apometre
 • Sigilari apometre
 • Inlocuire apometre

Cand este necesara inlocuirea unui apometru defect

Locuiesti la bloc si apometrele tale nu mai inregistreaza corect consumul de apa ori pur si simplu nu mai functioneaza deloc? Anunta imediat administratorul blocului sau cere ajutor de specialitate.

Indiferent ca s-a defectat, ai observat un consum diferit de apa, de la o luna la cealalata sau ai nevoie de simpla verificare a apometrelor, apeleaza la un instalator profesionist, care are autorizatie de la Biroul de Metrologie Legala, ce ii ofera dreptul sa intervina pentru astfel de lucrari. Indiferent de interventie, la finalul fiecarei lucrari se va pune sigiliul la fiecare apometru in parte. Acest lucru cerifica faptul ca nu a intervenit o persoana neautorizata asupra apometrelor.

Este important de mentionat faptul ca sigilarea apometrelor este o masura obligatorie si este spre binele proprietarului. Atunci cand un apometru este sigilat, demonstreaza faptul ca nu s-a intervenit la el si consumul este cel real. Dupa aceasta etapa, instalatorul autorizat trebuie sa-ti inmaneze un proces verbal care sa certifice veridicitatea si calitatea lucrarii, dar si ca s-a efectuat sigilarea apometrelor.

De ce sa apelezi la noi pentru servicii montaj si inlocuire apometre?

Suntem firma certificata ANRE
Avem atestat de la Autoritate Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei pentru a executa lucrari la instalatii.

Oferim garantie si siguranta
Oferim 5 ani garantie pentru lucrari si suntem asigurati pentru toate evenimentele neprevazute cu asigurare de raspundere civila.

Asiguram profesionalism
Lucram eficient cu mesteri cu experienta in domeniu. Garantam servicii profesionale, de inalta calitate.

Preturi corecte si costuri transparente
Fiecare client beneficiaza de costuri transparente si preturi corecte. Comunicam pretul unei lucrari inca de la inceput.

Folosim materiale de inalta calitate
Pentru servicii profesionale folosim materiale de cea mai buna calitate si cei mai buni mesteri.

Suntem certificati ANRE.
Beneficiezi de lucrari de instalatii gaze executate de un instalator autorizat.

Montaj apometre
Contact

Interventii de urgenta

Asiguram montaj profesional, verificare si sigilare apometre.

Instalator autorizat ANRE

Apometrul meu este defect?

Daca apometrul nu mai inregistreaza deloc consumul de apa calda sau rece
Cel mai intalnit caz cand se impune inlocuirea apometrelor este atunci cand acestea nu mai inregistreaza deloc consumul de apa intr-o anumita cladire. In acest caz, este necesar sa intervina un specialist pentru a vedea exact cum stau lucrurile. De obicei, in astfel de situatii, un instalator autorizat recomanda inlocuirea apometrelor defecte cu unele noi, mai performante. Tot el este acela care iti poate recomanda ce apometre sunt mai bune sau ce trebuie sa faci pe viitor pentru a preintampina defectarea acestora.

Daca apometrele existente sunt defecte, este necesara inlocuirea lor si montate altele noi, cu sigilarea lor la final, dar si cu buletin metrologic valabil, timp de sapte ani pentru apometrele de apa rece si patru ani pentru cele de apa calda.

In caz de accidente sau deteriorarea apometrelor
Atunci cand, din neatentie, se bruscheaza ori se loveste un apometru, care in final nu va mai inregistra consumul corect al apei calde sau reci, este nevoie sa se consulte un specialist, care va decide daca inlocuieste sau daca poate repara apometrul stricat.

In situatia in care apometrele nu mai inregistreaza corect consumul apei
In situatia in care observati diferente mari la consumul de apa, de la o luna la cealalta este recomandat sa cereti ajutorul unui specialist, pentru a vedea exact care este problema. Un instalator cu autorizatie care poate sa intervina pentru astfel de lucrari, va face o verificare amanuntita a apometrelor si iti va spune ce trebuie facut pe viitor. De obicei, majoritatea specialistilor recomanda inlocuirea apometrelor care nu mai inregistreaza consumul real si prezinta defectiuni, insa sunt si situatii cand se poate interveni asupra unui apometru defect, reparandu-l. Acesta din urma este totodata un proces mai costisitor si de durata, fata de simpla inlocuire a apometrului defect. Cu toate acestea, fiecare dintre cele doua procedee va avea ca rezultat reglarea consumului de apa si costul real pentru consumul de apa calda sau rece.

De exemplu, un apartament contorizat are, de obicei, un consum de trei, patru metri cubi pentru o singura persoana, lunar, pentru apa rece si doi, trei metri cubi de apa calda, pentru o persoana. In total, aproximativ 7 metri cubi de apa calda si rece va consuma o persoana, pe luna.

Pentru a preintampina astfel de probleme, de defectare a apometrelor sau functionarea lor defectuoasa, se recomanda o simpla procedura de verificare a acestora, ce include montaj, repararea si sigilarea lor. Altfel, diferentele mari de consum de apa, ce modifica costurile aferente consumului de apa si cheltuielile casei in mod negativ vor disparea complet.

In cazul in care se impune inlocuirea apometrelor defecte, procesul de executie presupune urmatoarele etape:

 • Demontarea apometrului vechi, care prezinta defectiuni
 • Montarea unui apometru nou
 • Schimbarea garniturilor existente
 • Sigilarea apometrului reparat sau inlocuit
 • Efectuarea probei de apa calda si rece si functionarea apometrelor
 • Predarea procesului verbal de inlocuire si sigilare al apometrelor
 • Predarea autorizatiei de functionare
 • Garantia apometrelor, in functie de producatorul aparatului Garantia si valabilitatea buletinului metrologic va intra in vigoare de la semnarea procesului verbal de punere in functiune si inlocuire a apometrelor.

Este important de stiut ca preturile pentru inlocuirea sau schimbarea apometrelor sunt mult mai mici decat costurile de montaj iar timpul de lucru este relativ scurt.

Contact

Solicita instalator

  CONTACT