Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Instalator sector 1

Instalator Bucuresti

Instalator sector 1

Intervenim de urgenta in sectorul 1 pentru a remedia avarii si a efectua lucrari de intalatii sanitare si termice, gaze sau electrice.

Verificarea tehnica periodica ISCIR a centralei termice

De ce sa alegi un instalator sector 1

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel. Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.Scapa de bataile de cap!

Preturi corecte

Preturi pentru o lucrare de calitate

Garantie lucrari

Factura si garantie

Interventii rapide

Instalator de urgenta

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Instalator Bucuresti

Servicii instalator sector 1

Instalator sanitare
Reparam, montam, inlocuim si instalam orice tip de obiecte sanitare.

Instalatii termice
Intampini probleme cu centrala termica sau caloriferele nu mai dau randament? Echipa noastra de instalatori intervine pentru reparatii sau montaj la instalatiile termice.

Instalatii gaze
Instalam si reparam aragazuri de orice tip, executam si proiectam noi instalatii de gaze, remediem orice defectiune a instalatiei de gaze si efectuam verificari periodice la acestea.

Desfundari tevi sau coloane
Avem echipe de instalatori profesionisti care intervin pe raza sectorului 1 pentru desfundarea coloanelor de scurgere, a tevilor, conductelor, WC, bideuri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala.

Montaj verificare apometre
Echipele noastre de instalatori autorizati asigura montajul professional, verificarea si sigilarea apometrelor pe toata raza Bucurestiului, dar si in Ilfov.

Instalator urgenta
Intervenim de urgenta in maxim doua ore de la solicitare, fara costuri suplimentare. Oferim factura si cinci ani garantie pentru orice lucrare.

Mentenanta Instalatii
In caz de externalizare a serviciilor de intretinere si reparatii asiguram functionarea optima a instalatiilor cladirii, marirea fiabilitatii si performantelor acestora prin intretinere preventiva si corecta. Asiguram mentenanta pentru instalatii sanitare, reparatii si racordari la coloana de apa, montaj robineti de trecere si racorduri flexibile, montaj sifoane de pardoseala, reparatii avarie instalatie apa.

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Instalator autorizat ANRE

Unde intervenim

Asiguram servicii certificate de instalatii sanitare, gaze, termice si electrice non-stop in Sector 1:

Zonele in care intervenim direct la adresa sau domiciliul tau sunt:

B-dul Aviatorilor:

-asiguram instalatori sanitari autorizati in zonele Piata Victoriei, Piata Aviatorilor si Soseaua Nordului.

Zona Aviatiei:

-asiguram specialisti instalatori sanitari pe strazile Nicolae Caranfil, Soseaua Pipera si Strada Capitan Av. Alexandru Serbanescu.

Baneasa:

-acoperim strazile Aerogarii, Aeroportului, Agronomiei, Maresal Alexandru Averescu, Aleea Baneasa, Soseaua Bucuresti Ploiesti, Damaroaia, Domenii.

Dorobanti:

-actionam in zona strazilor Roma, Madrid, Londra, Paris, B-dul Primaverii, Radu Beller, Piata Romana, Rosetti, Zona Dacia.

Gara de Nord:

-zonele deservite de instalatorii nostri autorizati sunt: Strada Garii de Nord, B-dul Alexandru Ioan Cuza, B-dul Dinicu Golescu, Calea Plevnei, Witing, Gara Basarab, Nicolae Titulescu,, Strada Berzei, Strada Mircea Vulcanescu, Strada Virgiliu.

Grivita:

-acoperim zonele Calea Grivitei, Strada Buzesti, Bucurestii Noi.
– Victoriei: actionam in Zona Calea Victoriei, B-dul Lascar Catargiu, B-dul Unirii, Piata Unirii, Piata Universitatii, B-dul Iancu de Hunedoara.

Floreasca:

-acoperim zona Calea Floreasca, Piata Floreasca, Calea Dorobantilor, Piotr Ilici Ceaikovski, Mihail Ivanovici Glinka, B-dul Barbu Vacarescu, Soseaua Stefan cel Mare.

Pajura:

-oferim servicii de instalatii sanitare in Piata Pajura, Jiului, B-dul Poligrafiei.

Pipera:

-actionam in zonele Dimitrie Pompeiu, Zona Soseaua Pipera-Tunari, strada Erou Iancu Nicolae.

Primaverii:

-acomperim B-dul Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle, Calea Dorobanti, strada Teheran, zona Liceului Jean Monnet.

Ai posibilitatea stabilirii pretului lucrarii aferente imediat dupa prima evaluare, fara sa ai parte de surprize si costuri ascunse, la final.

De asemenea, pentru lucrari complexe, precum schimbarea intregii instalatii sanitare din propria locuinta, modernizarea casei sau alte interventii majore la instalatiile de gaze, termice, electrice sau sanitare iti putem oferi reduceri substantiale de pret.

Contact

Solicita instalator

    CONTACT