Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Montaj chiuveta

Instalator Bucuresti

Montaj chiuveta

Asiguram servicii de montaj chiuveta. Instalam orice fel de instalatii sanitare. Alege un Instalator profesionist!.

Cum repari rapid si sigur defectiunile

De ce sa ne alegi pe noi

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel. Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.Scapa de bataile de cap!

Preturi corecte

Preturi pentru o lucrare de calitate

Garantie lucrari

Factura si garantie

Interventii rapide

Instalator de urgenta

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Instalator Bucuresti

Servicii montaj chiuveta

Montajul chiuvetei de bucatarie sau a celei din baie este o prioritate dupa renovarea sau la construirea unei case.

La prima vedere montajul unei chiuvete pare o treaba destul de simpla, insa daca nu ai experienta necesara este indicat sa nu incepi sa faci o astfel de lucrare de unul singur. Cere ajutorul unui instalator sanitar cu experienta. Mai ales daca este vorba de o chiuveta cu fixare in sau pe blat, cu mai multe cuve si sisteme de scurgere multiple.

Te poti expune pericolelor, atat tu, cat si casa, bunurile tale si pe vecini, in cazul in care locuiesti la bloc. Un record fixat necorespunzator, o gaura in blat data necorespunzator, o fixare defectuoasa, te pot costa timp si bani in plus. Lasa astfel de treburi in sarcina unui tehnician instalator cu experienta in instalatiile sanitare.

La achizitionarea unei chiuvete proprietarul trebuie sa aiba in vedere urmatoarele aspecte:
– Achizitionarea chiuvetei se va face in functie de locul unde urmeaza a fi amplasata aceasta
– Chiuveta poate fi cu montaj pe blat sau sub blat ori incastrata, in functie de blat sau corpul de mobilier unde va fi amplasata
– Forma si dimeniunea trebuie sa fie potrivite cu spatiul si decorul camerei
– Materialul trebuie sa fie unul rezistent
– Chiuveta trebuie sa aiba toate accesorile incluse pentru montaj
– Sa nu prezinte zgarieturi sau fisuri, daca este din granit sau alte materiale mai sensibile
– Bateria trebuie sa fie una potrivita chiuvetei
Un specialist te poate sfatui exact, daca iti doresti o chiuveta speciala, din granit ori inox, cu una sau mai multe cuve ori picurator/tocator.
Trebuie sa se tina cont ca chiuveta din bucatarie trebuie montata cat mai aproape de frigider si eventual in dreapta aragazului, nu departe de acesta sau de locul de servire a mesei.
In cazul in care chiuveta se va monta pe blat lucrurile se complica putin, deoarece spatiul din jurul chiuvetei este punctul cel mai sensibil al unui blat din pal melaminat, iar un decupaj necorespunzator al blatului poate duce la deteriorarea completa a lui.
Lumina naturala are rolul sa faca lucrul in bucatarie cat mai placut. De aceea, este utila montarea chiuvetei cat mai aproape de o sursa naturala de lumina.
Chiuvetele de bucatarie se pot monta la nivelul blatului, deasupra lui sau dedesubtul acestuia ori pot face corp comun cu blatul. De asemenea, chiuveta poate fi montata si pe colt, avantajul acesteia fiind acela ca ofera mai mult blat disponibil, dar si un pret mai mic.

Etape esentiale la montajul unei chiuvete:

– Se fizeaza si se masoara exact golul incastrabil, ce urmeaza sa fie decupat, cu un creion. Chiuveta trebuie sa fie perfect pozitionata in acest gol.
– Se masoara adancimea si latimea locului unde se va monta chiuveta.
– Nu se lasa mai mult de 3 cm de blat in fata chiuvetei.
– Dupa trasarea chenarului se va marca fiecare colt cu cate un punct, de unde se va incepe decuparea. Blatul trebuie taiat in momentul in care se va face montarea propriu-zisa a chiuvetei.
– Se monteaza bateria, racordul si tevile de scurgere. Pe dedesubtul conturului chiuvetei se va trasa o linie de silicon pentru a fixa perfect chiuveta pe blat si a evita scurgerile de apa.
– Dupa decuparea blatului se va introduce chiuveta in acel spatiu, pentru a vedea daca intra perfect sau mai sunt necesare anumite retusuri. In cazul in care mai este nevoie de alte finisaje, se poate folosi o panza de bomfaier sau masina speciala de taiat.
– La manevrarea chiuvetelor mai grele din granit sau compozit e nevoie de doua persoane, pentru a nu o scapa din mana.
– Se va fixa marginea chiuvetei cu sisteme speciale de sustinere, care se prind in partea de jos a blatului. Acestea trebuie sa existe in kit-ul de instalare a chiuvetei.
– Se prind racordurile flexibile ale robinetului de apa calda si rece, iar apoi se monteaza strecuratoarea pe teava de scurgere.
– Se va verifica buna functionare a chiuvetei, lasand apa sa curga, prêt de cateva clipe. Daca se prelinge apa prin unele locuri se va remedia neaparat acest aspect.

Pentru servicii sigure si garantate apeleaza la ajutorul unui instalator profesionist.

Montajul chiuvete este o operatie care necesita un instalator sanitar. Mai mult, pentru a beneficia de garantie, de preturi corecte si de o lucrare de calitate, este recomandat sa apelati la o firma specializata in instalatii sanitare!

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Servicii instalator

Pe langa montaj chiuvete Instalator Bucuresti iti pune la dispozitie intreaga gama de servicii de instalatii sanitare. Fie ca este vorba de montari / instalari chiuvete, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus sau orice alta instalatie sanitara avem cei mai buni instalatori.

montare WC
montare chiuvete
montaj robineti
montaj scurgere
montare cazi de baie
montare cabine de dus

Contact

Solicita instalator

    CONTACT