Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Montaj robineti

Instalator Bucuresti

Montaj robineti

Asiguram servicii de inlocuire si montare robineti. Instalam orice fel de instalatii sanitare. Alege un Instalator profesionist!.

scimbare-robinet-calorifere

De ce sa ne alegi pe noi

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel. Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.Scapa de bataile de cap!

Preturi corecte

Preturi pentru o lucrare de calitate

Garantie lucrari

Factura si garantie

Interventii rapide

Instalator de urgenta

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Instalator Bucuresti

Servicii montaj robineti

Montajul si schimbarea robietilor de la instalatia sanitara trebuie sa se faca in cele mai bune conditii, indiferent unde locuiesti, la bloc sau la casa. Daca instalatia sanitara din propria casa este veche, cu atat mai mult se impune schimbarea ei cu tot cu robineti.

Montajul sau schimbarea robinetilor este o operatiune ce necesita interventia unui instalator experimentat. Inundatiile si scurgerile de diferite tipuri pot fi extrem de neplacute si creeaza in timp neplaceri majore. Pentru a beneficia de garantia lucrarii, de preturi corecte si lucrari de calitate superioara apeleaza la serviciile unei firme specializate in instalatii sanitare.

Pe langa montaj sau schimbare de robineti, o firma autorizata iti pune la dispozitie o intreaga gama de servicii de instalatii sanitare. Fie ca este vorba de montaj sau instalari chiuvete, lavoare, montaj vase si rezervoare WC, cazi de baie si cabine de dus, montaj calorifere sau orice alta interventie, o firma autorizata iti pune la dispozitie, pentru astfel de lucrari, instalatori cu experienta.

De ce sa apelezi la serviciile unui specialist in domeniu pentru montaj sau schimbare robineti la instalatia sanitara

Indiferent ca vorbim de robineti de trecere, robineti tur retur sau alte tipuri de robineti, cere ajutorul unui specialist.

Iar motivele pentru care ar trebui sa apelezi doar la un profesionist in domeniu sunt nenumarate:

● Un specialist te va contacta in maximum o ora de la solicitarea facuta
● Se deplaseaza la domiciliu
● Demonteaza, monteaza si schimba robinetii tur/retur defecti
● Efectueaza aerisirea radiatoarelor
● Efectueaza masuratori speciale de temperatura cu camera de termoviziune
● Face rapoarte de termoviziune
● Monteaza robineti de calorifere, robineti de trecere, monteaza baterii de chiuvete si robineti aferenti, monteaza scurgeri si alte obiecte sanitare.

In plus, o firma specializata in instalatii sanitare iti va oferi consultanta in alegerea si montajul, robinetilor de trecere sau tur-retur potriviti si sfaturi privind calitatea celui mai bun produs de pe piata. Astfel de servicii pot fi oferite doar de catre un specialist cu experienta si pregatire tehnica in domeniu.

Demontare si montare robineti ruginiti

Daca de exemplu te confrunti cu defectarea anumitor robineti de la instalatia sanitara sau robineti ruginiti pentru montajul si schimbarea acestora trebuie respectati urmatorii pasi:

 • Se opreste alimentarea cu apa de la sursa principala
 • Se sparge usor peretele din spatele robinetului, daca acesta are o pozitie incomoda
 • Se desface robinetul pana la teava dreapta
 • Se desface cotul infundat cu rugina, fara a fi fortat pentru a nu se fisura teava, curatandu-l de rugina de jur imprejur.
 • Se schimba si se monteaza noi robineti in locul celor vechi.

La montajul noilor robineti trebuie sa se lase spatiu suficient intre perete si robinet pentru facilitarea interventiilor ulterioare ori se va monta pe aceeasi axa cu teava, in functie de traseul de alimentare.

Ce trebuie facut daca picura pe langa robinetii caloriferelor?

In situatia in care picura pe langa robinetii de la calorifere, de vina ar putea fi garnitura sau vreo fisura aparuta la robinet. Iata cum trebuie procedat daca te confrunti cu o astfel de problema:

 • Se inchide bine robinetul la maxim
 • Se demonteaza fluturele sau butonul de actionare
 • Se desface presetupa, in asa fel incat axul sa ramana deschis
 • In fata presetupei, pe langa ax, se schimba garnitura sau se pune snur ori calti
 • Se strange la loc presetupa, nu foarte tare, in asa fel incat sa se poata deschide usor robinetul pe viitor
 • Se monteaza la loc fluturele, aferent robinetului

Daca aceste solutii nu au dat randament este nevoie de schimbarea robinetilor si montajul unor robineti noi. Si in aceasta situatie trebuie sa apelezi la serviciile unui instalator sanitar, deoarece trebuie golit caloriferul de apa, schimbati robinetii si apoi probata instalatia de apa. In plus, robinetii trebuie montati atat pentru teava de tur, cat si pentru cea de retur de la calorifer.

Evita problemele ce pot aparea la instalatia sanitara si monteaza piese de calitate superioara care nu it vor da batai de cap mai tarziu. De asemenea, alege serviciile executate de un instalator autorizat ANRE, garantate o perioada lunga de timp.

Montarea robinetilor este o operatie care necesita un instalator sanitar. Mai mult, pentru a beneficia de garantie, de preturi corecte si de o lucrare de calitate, este recomandat sa apelati la o firma specializata in instalatii sanitare!

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Servicii instalator

Pe langa montaj robineti si cada Instalator Bucuresti iti pune la dispozitie intreaga gama de servicii de instalatii sanitare. Fie ca este vorba de montari / instalari chiuvete, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus sau orice alta instalatie sanitara avem cei mai buni instalatori.

montare WC
montare chiuvete
montaj robineti
montaj scurgere
montare cazi de baie
montare cabine de dus

Contact

Solicita instalator

  CONTACT