Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Montaj hote

Instalator Bucuresti

Montaj hote

Asiguram servicii de montaj / instalare hote. Alege servicii profesionale de instalare a hotei pentru o buna functionalitate a acesteia.

hota

Alege un instalator pentru montaj hote

Apeland la servicii montaj hote oferite de un instalator autorizat, vei face economie de timp si bani si totodata ai garantia unor rezultate excelente. Instalarea unei hote necesita anumite cunostințe si abilitați pentru a obtine o fixare corecta si fara probleme in exploatare.

Acum poti lucra cu o firma specializata ce ofera servicii montaj hote ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 20 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Pentru a beneficia la maxim de functionalitatea unei hote, este esential ca montajul sa fie corect realizat, in conformitate cu specificatiile producatorului. Un serviciu de montaj hote profesional iti asigura garantia unei lucrari de calitate.

Preturi corecte

Preturi pentru o lucrare de calitate

Garantie lucrari

Factura si garantie

Interventii rapide

Instalator de urgenta

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Instalator Bucuresti

Servicii montaj hote

Hotele trebuie manipulate cu atentie si instalate doar de catre personal specializat in conformitate cu specificatiile producatorului. Iata de ce trebuie sa apelezi la un instalator profesionist pentru servicii montaj hote:

Instalare rapida

Montajul unei hote necesita o planificare atenta a locului si pozitiei acesteia. Se efectueaza cu rigurozitate masuratorile si se identifica traseul cablajului. Un profesionist are experinta in astfel de servicii si poate face acest lucru mai rapid si cu multa usurinta. In plus, detine instrumente specifice de lucru care garanteaza o lucrare de calitate si eficienta.

Costuri mai mici

Hotele sunt aparate complexe care necesita montaj specializat. Decizia de a merge pe calea bricolajului implica riscul unei instalari defectuoase si chiar al unor daune structurale ce pot fi costisitoare de reparat. Un instalator autorizat are abilitațile si expertiza necesare pentru a realiza cu succes montajul unei hote. Stie care este procedura corecta si ce masuratori sunt necesare pentru a nu exista daune conexe procesului de instalare.

Calitate garantata

Daca iti doresti o lucrare sigura si riscuri in exploatare, alege un specialist in servicii montaj hote! Fiecare bucatarie este diferita in ceea ce priveste aspectul si dimensiunea, iar procedura de instalare a unei hote nu este simpla. Un profesionist efectueaza o evaluare a locului inainte de instalare, stie sa ia masuratorile exacte si sa folosesca instrumentele potrivite pentru a face treaba fara a gresi.

Alege de la inceput un instalator autorizat, care te poate scuti de neplaceri si costuri neprevazute!

Pret instalare/montare hota

Pentru a afla costul exact al serviciului de montare hota este necesar sa ne contactati, iar in urma unei deplasari la locuinta proprie ti se va spune un pret final, evaluarea fiind gratuita. Ulterior, poti alege daca doresti sa lucrezi cu noi. Totodata, telefonic poti afla si preturile estimative pe care le percepem. Acestea pot sa difere in functie de complexitatea lucrarii de instalare.

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Tipuri de hote de bucatarie

In functie de modul de functionare:

  • Hote cu evacuare – sunt prevazute cu un sistem de filtrare ce absoarbe particulele de grasime, iar aburul si mirosurile neplacute sunt evacuate in exterior printr-un tunel de ventilatie. Este recomandat ca lungimea acestuia sa nu depaseasca 3 m pentru o eficienta optima a hotei si un nivel redus de zgomot.
  • Hote cu recirculare – implica filtrarea aerului prin extragerea mirosurilor neplacute cu ajutorul unui filtru, apoi aerul curat este eliberat inapoi in bucatarie. E indicat sa alegi filtre cu carbon activ, pentru ca absorb mai bine decat cele din vascoza, fibre de celuloza sau poliester, sau filtre metalice, care pot fi spalate.

In functie de modul de instalare:

  • cu instalare sub dulap – sunt hotele clasice sau traditionale – montajul se realizeaza pe perete, deasupra aragazului, iar evacuarea poate fi cu un sistem de ventilare intern, sau cu sistem de ventilare exterioara, caz in care va fi nevoie sa montezi burlanul de evacuare in interiorul dulapului.
  • cu instalare pe perete / tavan – pot fi: hote decorative – se pot instala fie pe perete, fie in mijlocul bucatariei, in stil insula. Sunt disponibile atat in varianta cu evacuare cat si cu recirculare, iar designul variat permite integrarea in orice tip de decor;  sau hote semineu – se monteaza pe perete si sunt disponibile in diverse modele: tip arcada, de colt, dreapta, conica sau rotunda, putand alege varianta potrivita in functie de spatiul disponibil si de preferintele tale.
  • integrate in mobilier – sunt hotele incorporabile, telescopice – montajul presupune incastrarea acestora in mobila de bucatarie, partea frontala a acestora fiind extensibila. Sunt varianta ideala pentru o bucataria de dimensiuni reduse, fiind foarte putin vizibile atunci cand sunt stranse. Se pot extinde atunci cand se gateste,  pentru o eficienta crescuta de de purificare a aerului.

Apeleaza la o echipa de instalatori autorizati pentru instalare/montare hota in bucatarie!

Daca ai nevoie de o persoana profesionista care stie cum sa monteze o hota in bucataria ta, iti recomandam sa apelezi la echipa noastra de instalatori autorizati. In urma unei programari ne deplasam la locuinta ta pentru a realiza serviciul de instalare hota cu profesionalism si in maxima siguranta.

Contact

Solicita instalator

    CONTACT