Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Instalator sanitar

Instalator Bucuresti

Instalator sanitar

Asiguram servicii de montaj si reparatii instalatii sanitare.

Suntem certificati ANRE si asiguram garantia lucrarilor. Avem asigurare de raspundere civila care sa acopere eventuale daune cauzate in timpul interventiei (paza buna trece primejdia rea).

De ce sa ne alegi pe noi

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel. Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.Scapa de bataile de cap!

Preturi corecte

Preturi pentru o lucrare de calitate

Garantie lucrari

Factura si garantie

Interventii rapide

Instalator de urgenta

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Instalator Bucuresti

Servicii instalatii sanitare

Reparam, montam, inlocuim instalatii sanitare si instalam obiecte sanitare. Apelati cu incredere la echipa noastra de instalatori autorizati ANRE. Fie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau instalatii termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.

Utilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate a instalatilor sanitare.

 • Reparare Instalatii sanitare inlocuire tevi (PPR, polietilena, pexal, zinc, cupru)
 • Reparare, montarea, inlocuire baterii (pentru dus sau chiuvete)
 • Reparare, montare, inlocuire obiecte sanitare (chiuvete, vase WC, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus)
 • Inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere)
 • Desfundari WC canalizare, tevi
 • Montare de robineti si apometre
 • Montare suporti portprosop si savoniere
 • Montare masina de splat

Fie vara, fie iarna, un instalator sanitar te scapa de probleme la instalatia de acasa

Mai veche sau noua, orice locuinta sau cladire are nevoie de revizii periodice, reparatii si mentenanta in cazul instalatiei sanitare, iar un instalator sanitar este cel mai in masura sa intervina in astfel de cazuri. In plus, daca are si autorizatie de functionare si specializare in domeniu, casa ta se afla pe maini bune.

Reparatiile complexe la instalatiile sanitare sau termice, indiferent ca este vorba despre o teava fisurata, de montarea unei masini de spalat sau trebuie sa schimbi bateria de la cada, pot fi realizate doar cu ajutorul unui specialist in domeniu. In plus, un instalator autorizat care isi ofera serviciile in regim de urgenta te scapa imediat de probleme si eventuale complicatii.

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Instalator autorizat ANRE

Instalator sanitar

Acum, lucrurile sunt cat se poate de simple. Nu trebuie sa mai alergi in stanga sau in dreapta dupa un mester sau sa cauti la cunostinte recomandari bune pentru un specialist in instalatii sanitare. Un instalator sanitar bun se poate gasi doar la un click distanta. Altii isi ofera serviciile, fara sa isi faca reclama pe internet. Tu decizi ce alegi.

Este important ca, atunci cand trebuie sa alegi unul pentru care nu ai recomandari, sa te uiti ce feedback-uri are sau sa ceri lamuriri suplimentare despre mesterul cu care urmeaza sa colaborezi. Cu cat informatiile depre preturi, oferte si serviciile oferite sunt mai transparente pe site-ul de specialitate, cu atat credibilitatea si popularitatea instalatorului sanitar va creste. Pe de alta parte, daca nu ti se ofera prea multe informatii, tebuie sa-ti pui anumite semne de intrebare sau mai bine cauta un altul care sa te satisfaca pe deplin. Unii specialisti au, pe site-urile lor, anumite aplicatii speciale, ce pot fi descarcate direct de pe smartphone-ul tau. Astfel, pe langa informatiile exacte pe care le regasesti pe site-ul lor, poti descarca aceasta aplicatie, cu ajutorul careia poti afla ce lucrari au mesterii si zonele unde acestia activeaza, simplu si rapid. In acest fel, in caz de urgenta, il poti contacta pe cel care are o anumita lucrare in zona ta sau cat mai aproape de tine. Astfel, acesta se va deplasa in cel mai scurt timp pentru a remedia problema cu care te confrunti, la instalatia sanitara sau termica din propria locuinta.

Seriozitatea si promptitudinea sunt principalele calitati ale unui instalator sanitar profesionist.

Exista echipe de specialisti care au experienta, atat in cazul lucrarilor de instalatii sanitare interioare, cat si in cazul celor exterioare. Pot rezolva orice problema aparuta la instalatia sanitara interioara sau exterioara, indiferent de complexitatea lucrarii. Un instalator sanitar cu experienta poate executa lucrari pentru alimentarea cu apa a cladirii, lucrari de canalizare, obiecte si accesorii sanitare, bransamente si orice fel de instalatii de apa in gospodarii si nu numai.

Iata cum te poate ajuta un astfel de instalator sanitar profesionist:

 • Poate sa execute lucrari complexe de inlocuire a intregii instalatii sanitare dintr-o locuinta sau o anumita cladire, de la conducte, coloane de apa calda sau rece, robineti trecere, tubulatura uzata, pana la montajul obiectelor sanitare si al corpurilor de mobilier.
 • Executa reparatii, atat la instalatiile sanitare, cat si la cele termice, inlocuieste tevi din PPR, polietilena, pexal, zinc sau
 • Realizeaza montaje de robineti si apometre si ofera garantie pentru acestea.
 • Face reparatii, monteaza si inlocuieste baterii pentru dus sau chiuvete.
 • Monteaza, repara si inlocuieste obiecte sanitare de orice tip, precum: chiuvete, lavoare, vase WC, rezervoare WC, bideuri, cazi de baie, cabine de dus.
 • Instaleaza si monteaza masina de spalat rufe sau vase, hote, aparate de aer conditionat sau aragazuri.
 • Realizeaza intreaga instalatie si montajul boilerelor si centralelor termice de orice tip.
 • Repara vase de expansiune, desfunda WC-uri, canalizari, sifoanele de pardoseala, face reparatii la instalatiile din subsolul blocurilor si executa reparatii sau reabilitari la reteaua de apa din subsolurile blocurilor.

In plus, echipele de specialisti instalatori sanitari executa lucrari complexe intr-un ritm rapid si profesionist.

De asemenea, nu ai parte de costuri ascunse. Indiferent de lucrarea realizata, ti se va comunica pretul acesteia imediat dupa evaluarea problemei.

Cauta-l si tu pe cel mai bun si apeleaza la serviciile unui astfel de specialist, fara retineri.

Contact

Solicita instalator

  Reparatii instalatii sanitare

  Reparatii complete la instalatiile sanitare facute de un specialist

  Reparatiile la instalatiile sanitare, minore sau de mai mare complexitate, sunt interventii care trebuie facute de un specialist. Indiferent ca vrei sa-ti refaci instalatia sanitara in locuinta sau ai nevoie doar de anumite reparatii uzuale, un instalator autorizat va actiona cu profesionalism si maxima prudenta. In plus, ai si siguranta lucrarilor. La finalul interventiei ofera factura si garantie pentru lucrare, indiferent de complexitatea acesteia. O teava sparta, un robinet defect la baie, montajul unei chiuvete sau reparatii complexe la instalatia sanitara din locuinta ori de la birou, necesita specializarea unui tehnician autorizat. Siguranta ta si a familiei tale trebuie sa fie o prioritate.

  Unde gasesti un instalator autorizat de incredere pentru reparatii la instalatiile sanitare din propria locuinta

  Nu ai gasit inca un instalator sanitar autorizat pentru o lucrare urgenta si alte reparatii la instalatia sanitara de acasa? Cel mai simplu este sa dai o cautare pe internet sau sa mergi pe recomandari de incredere ale prietenilor. Unii iti pun la dispozitie chiar si o aplicatie, cu detalii despre zona si locul unde se afla un anumit instalator in acel moment. Astfel, il poti contacta pe cel care se afla cel mai aproape de zona ta, iar un instalator se va deplasa in regim de urgenta la locatia mentionata de tine, intr-un timp scurt pentru a repara orice problema aparuta la instalatia sanitara de acasa ori de la birou.

  Astfel de specialisti se pot ocupa de tot ceea ce inseamna instalatii sanitare interioare, dar si exterioare si vor lucra cu echipamente, materiale si tehnici moderne. Va rezolva orice problema aparuta la instalatia sanitara, indiferent de complexitatea lucrarii. Un instalator autorizat poate executa lucrari pentru alimentarea cu apa a cladirii, lucrari de canalizare, montaj si reparatii obiecte sau accesorii sanitare, bransamente si orice fel de instalatii de apa in gospodarii si nu numai.

  In plus, poti beneficia de instalatori cu experienta care pot realiza lucrari la instalatiile sanitare din locuinta ta, intr-un ritm rapid, dand dovada de seriozitate si promptitudine.

  Evaluarea lucrarii si deplasarea sunt de obicei, gratuite. Pentru orice fel de lucrare primeste cotatie in maxim 24 de ore, de la un instalator cu experienta, fara costuri suplimentare.

  Un instalator autorizat te ajuta la refacerea si reparatia intregii instalatii sanitare

  Un instalator sanitar autorizat poate interveni cu succes si la preturi competitive pentru urmatoarele servicii:

  – Repara si inlocuieste intreaga instalatie sanitara dintr-o cladire, de la conducte, coloane de apa calda sau rece, robineti trecere, tubulatura uzata, pana la tot ceea ce tine de montaj obiecte sanitare sau corpuri de mobilier.

  – Reparatii, montaje hidrofoare, pompe submersibile, vase de expansiune, presostate, manometre, flotoare, clapete de sens, supape de siguranta sau aerisitoare automate;

  – Reparatii sau inlocuire dedurizatoare, separatoare de grasimi, tocatoare purificatoare sau filtre de apa;

  – Reparatii sau inlocuire plase subsol de bloc, apa calda sau apa rece, de caldura ori canalizare;

  – Reparatii, inlocuire sau desfundari conducte de canalizare si pluviala;

  – Lucrari de canalizare interioara sau exterioara cu sapatura manuala sau mecanizata

  – Repara instalatiile sanitare, termice si inlocuieste tevi din PPR, polietilena, pexal, zinc sau cupru;

  – Repara si monteaza robineti si apometre, oferind si garantie pentru ele;

  – Repara, monteaza si inlocuieste baterii pentru dus, lavoare sau chiuvete;

  – Repara si inlocuieste obiecte sanitare, precum: chiuvete, lavoare, vase WC, rezervoare WC, bideuri, cazi de baie, cabine de dus;

  – Repara si monteaza masini de splat rufe sau vase

  – Repara si desfunda WC, canalizare, sifoane de pardoseala, face reparatii la instalatiile din subsolul blocurilor  ori executa reabilitarea retelei de apa din subsolul blocurilor.

  Preturile pentru reparatii la instalatia sanitara pot diferi de la o lucrare la alta

  Preturile lucrarii pot diferi, in functie de complexitatea si durata acesteia. Pentru o lucrare mai complexa, un instalator cu experienta in domeniu ofera posibilitatea negocierii pretului final, iar daca esti client fidel poti primi discounturi substantiale.

  Un instalator cu experienta poate realiza reparatii,  lucrari de anvergura pentru cladiri noi rezidentiale, renovari complete dupa realizarea lucrarii sau instalatii sanitare pentru orice tip de cladire. Un instalator autorizat in instalatii sanitare va interveni rapid cu profesionalism, oferind consultatii de specialitate, factura si certificat de garantie pentru intrega lucrare. 

  Apeleaza cu incredere, pentru reparatii sau alte interventii la instalatia sanitara, la serviciile unui profesionist. Nu lasa o reparatie mica la instalatia sanitara, facuta de un mester oarecare, sa-ti  puna in pericol intreaga casa sau familia.

  CONTACT