Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Montaj cada

Instalator Bucuresti

Montaj cada baie

Asiguram servicii de montaj cada baie. Instalam orice fel de instalatii sanitare. Alege un Instalator profesionist!.

reparare rezervor incastrat

De ce sa ne alegi pe noi

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel. Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.Scapa de bataile de cap!

Preturi corecte

Preturi pentru o lucrare de calitate

Garantie lucrari

Factura si garantie

Interventii rapide

Instalator de urgenta

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Instalator Bucuresti

Servicii montaj cada

Te-ai mutat in casa noua sau intentionezi sa-ti renovezi baia si nu stii cum procedezi pentru montaj cada si pasii pe care trebuie sa-i urmezi?

Din acril, de fonta sau din alt material, cu sau fara hidromasaj, cada de baie ori cabina de dus sunt principalele obiecte sanitare din baie care trebuie instalate si incadrate intr-un loc bine stabilit. Dupa renovarea unei bai sau constructia ei, mesterul va lasa suficient spatiu pentru montajul cazii sau cabinei de dus. Indiferent ca locuiesti la bloc sau la casa, locul, pozitionarea si dimensiunea spatiului, unde vine montata cada, se stabilesc inca din faza de constructie a camerei. Un mester priceput sau un instalator sanitar cu experienta in domeniu va realiza toata aceasta lucrare asa cum trebuie, ca la carte. Insa, daca apelezi la tot felul de mesteri priceputi la toate te poti trezi cu tot felul de carpeli sau suprize neplacute in viitor.

CUM SE MONTEAZA O CADA DE BAIE
Sa montezi o cada de baie, indiferent de tipul acesteia, nu este o treaba usoara pe care oricine poate sa o faca. In plus, e nevoie de munca in echipa pentru asezarea si pozitionarea exacta a acesteia intr-un loc bine stabilit. Mai ales daca se va monta o cada de fonta sau una de dimensiuni mari, cu hidromasaj si alte accesorii pretentioase. Spatiul destinat pozitionarii acestui obiect sanitar este de obicei foarte ingust si este stabilit in functie de lungimea standard a unei cazi. Astfel, lucrarea si montajul unei cazi de baie trebuie realizat de o mana experimentata. Unele cazi de baie moderne se monteaza destul de greu.

Ce trebuie avut in vedere cand se monteaza o cada de baie

In primul rand, cere ajutorul unui instalator sanitar, daca chiar nu ai mai facut o astfel de treaba si nu ai habar.

Cere sfatul specialistului si in momentul in care trebuie sa cumperi cada potrivita. Pe piata se gasesc nenumarate modele, iar magazine de bricolaj se gasesc la tot pasul. Preturile pot diferi, in functie de material si de dotarile cu care vine echipata cada dorita. Important este sa o alegi pe cea mai potrivita. O problema, dupa alegera cazii ar fi transportul acesteia, in cazul in care firma de unde ai achizitionat-o nu ti-l asigura. E nevoie de o masina mai incapatoare pentru transportul in siguranta al acesteia.

Dupa cumpararea cazii urmeaza montajul propriu-zis al acesteia.

IATA CE PASI TREBUIE URMATI LA MONTAJUL UNEI CAZI DE BAIE:
Se aseaza scurgerea si preaplinul cazii de baie
Cumpara cada de baie potrivita. In aceasta situatie este important sa ai in vedere dimensiunea si materialul acesteia. Abia apoi te vei ocupa si de celelalte detalii. Alege un model de cada la recomandarea specialistului, cu toate accesoriile incluse: cadru, masca, sifon, preaplin si baterie.

Dupa ce a fost pozitionata cada pe suportul special, se monteaza preplinul pentru cada de baie. In acest punct se va tine cont ca picioarele de sustinere a cazii sa fie bine pozitionate si fixate, in asa fel incat cada sa stea fix si sa fie dreapta.

Se fixeaza pe pozitie cada de baie
In acest pas chiar este nevoie de priceperea si atentia unui specialist. Sunt detalii care necesita atentie sporita.

Se fixeaza cada in pozitie perfect dreapta cu ajutorul unui boloboc. In cazul in care nu este asezata drept exista riscul ca apa din cada sa nu se scurga cum trebuie. Daca nu este asezata drept se mai poate regla de la picioarele de reglaj, prevazute la orice model nou de cada, care pot fi fixate cu o cheie.

Se trag conductele pentru cada de baie
Daca este posibil, se recomanda fixarea picioarelor cazii in ciment, ca aceasta sa stea cat mai fix. In plus, scapi de suprize neplacute in viitor. Se va face legatura intre scurgerea baii si sifon pentru a asigura evacuarea eficienta a apei. Pentru mai multa siguranta, se va face o proba la apa, ca sa nu se scurga pe la imbinari. Apoi se poate trece la pasul urmator.

Finisaje finale dupa montajul cazii de baie
Daca, pana acum ceva timp, la cazile din fonta trebuia sa se depuna efort suplimentar pentru realizarea unei zidarii de jur imprejurul cazii, in prezent lucrurile s-au mai simplificat. Cazile de baie moderne, care se gasesc in toate magazinele de bricolaj, vin direct echipate cu o masca usoara din plastic, ce se fixeaza in fata cazii. Astfel, nu mai este nevoie de zidarie si de alte finisaje. Daca nu iti place cum arata cu masca din plastic, poti opta pentru zidarie cu faianta la exterior sau mozaic, in functie de design-ul baii.

Nu incerca sa faci astfel de montaje de unul singur, mai ales cand este vorba de cada, unul dintre obiectele sanitare cele mai folosite dintr-o baie. Preturile pentru montajul unei cazi de baie pot diferi in functie de model si de durata lucrarii. Cere ajutorul unui specialistul in montaj cada de baie si alte instalatii sanitare. Scapi de griji si de probleme.

Montajul cazii in baie este o operatie care necesita un instalator sanitar. Mai mult, pentru a beneficia de garantie, de preturi corecte si de o lucrare de calitate, este recomandat sa apelati la o firma specializata in instalatii sanitare!

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Servicii instalator

Pe langa montaj cada de baie Instalator Bucuresti iti pune la dispozitie intreaga gama de servicii de instalatii sanitare. Fie ca este vorba de montari / instalari chiuvete, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus sau orice alta instalatie sanitara avem cei mai buni instalatori.

montare WC
montare chiuvete
montaj robineti
montaj scurgere
montare cazi de baie
montare cabine de dus

Contact

Solicita instalator

    CONTACT