Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Garantia lucrarilor

Garantia lucrarilor de instalatii sanitare

Garantia lucrarilor de instalatii sanitare este siguranta pe care ti-o ofera un instalator autorizat la finalul unei interventii. Indiferent ca vorbim de reparatii la tevi, desfundarea coloanelor, realizarea completa a instalatiei sanitare, toate aceste lucrari la instalatiile sanitare trebuie sa beneficieze de garantie. Un instalator sanitar autorizat repara orice defectiune la instalatiile sanitare, de la inlocuirea tevilor, coloanelor, la desfundarea instalatiilor si montajul obiectelor sanitare, oferind certificate de garantie lucrarilor.

Certificatul de garantie atesta calitatea serviciilor efectuate si a materialelor folosite in cazul lucrarilor de reparatii, instalare sau mentenanta instalatii sanitare.

O firma specializata in instalatii sanitare va poate oferi servicii calitative si eficiente in materie de  proiectare, instalare si reparatii pentru instalatii sanitare, atat pentru imobile personale, cat si pentru cladiri de firme, institutii sau companii, oferind factura si garantie la finalul lucrarilor. Echipele de  instalatori profesionisti va pot ajuta atunci cand va confruntati cu o defectiune la instalatia sanitara sau in caz de de servicii complete de refacere a intregii instalatii. Un instalator sanitar autorizat are experienta necesara pentru a interveni, atat in caz de lucrari mai simple, cat si in cazul celor complexe, oferind garantia tuturor lucrarilor efectuate la instalatiile sanitare.

Apeleaza cu incredere la o firma autorizata de instalatii sanitare, deoarece iti pune la dispozitie servicii calitative si garantia lucrarilor. In acest fel evitati eventualele probleme ce pot aparea in timp, economisind bani si timp pretios.

DE CE SA ALEGI O FIRMA AUTORIZATA CARE OFERA GARANTIA LUCRARILOR DE INSTALATII SANITARE

Motivele pentru care trebuie sa alegi o firma care ofera garantia lucrarilor instalatiilor sanitare sunt urmatoarele:

 • Personalul autorizat dispune de documente si acte de contact: numar de telefon, adresa firmei, detalii firma. Astfel, poti localiza usor o persoana care a facut lucrari de mantuiala. Evitati persoanele care nu detin astfel de documente si nu prezinta incredere.
 • Dispune de personal autorizat, ce garanteaza profesionalism,  fac ceea ce spun, nu doar promit si nu se tin de cuvant. Finalizeaza lucrarea si iti ofera garantie finala.
 • Ofera transparenta preturilor si costuri accesibile. Evita mesterii care ofera pretul cel mai mic de pe piata, deoarece, nu intotdeauna, ceea ce este ieftin este si bun.
 • Da dovada de seriozitate, transparenta si se muleaza cu cerintele fiecarui client in parte.
 • Nu lucreaza cu cele mai ieftine materiale de pe piata si detine documente pentru ele. Desi este tentant sa lucrezi cu un mester care lucreaza cu cele mai ieftine materiale si fara certificare este recomandat sa ii evitati pe acestia. Pot sa-ti aduca pagube serioase.
 • Au  in vedere ca orice tip de instalatie trebuie sa corespunda anumitor cerinte, pentru a asigura calitatea vietii de zi cu zi, fara sa expuna persoanele din incinta unei cladiri pericolelor. Implementeaza corect si cu seriozitate orice tip de instalatii.
 • Pentru asigurarea calitatii, un instalator sanitar autorizat ofera garantia lucrarilor la instalatiile sanitare din orice tip de cladire.

Pentru lucrarile executate in regim de urgenta, unele firme de instalatii percep o taxa suplimentara pentru deplasare.

CE MATERIALE ARE TREBUI FOLOSITE?

In ceea ce priveste detaliile legate de timpul de executie al lucrarilor si finalizarea lor, dar si tipul materialelor necesare se stabilesc de comun acord cu beneficiarul, inainte de inceperea acestora.

Instalatorii autorizati recomanda folosirea materialelor de calitate pentru a beneficia de garantia completa a lucrarilor la instalatiile sanitare, manopera plus materiale. In cazul in care o persoana  doreste alte materiale decat cele cu care lucreaza instalatorul sanitar, acesta va beneficia doar de garantie pentru manopera lucrarilor.

Pentru a beneficia de garantie pentru materialele folosite si manopera unei lucrari la instalatiile sanitare, o persoana trebuie sa respecte urmatoarele aspecte:

 • Sa respecte intocmai conditiile de utilizare si sa foloseasca instalatia conform instructiunilor de utilizare.
 • Sa aiba grija ca lucrarea efectuata sa se pastreze in conditii optime.
 • In cazul in care apar probleme sau urgente la instalatiile sanitare sa instiinteze reprezentantul firmei pentru o remediere rapida.
 • Este interzisa interventia persoanelor neautorizate asupra instalatiei sanitare, altfel pierzandu-se dreptul la garantia oferita de firma care a afectuat lucrarea.
 • Sa pastreze cu atentie certificatul de garantie al produsului sau al servciilor efectuate la instalatiile sanitare de catre personalul autorizat.

Daca nu se respecta toate aceste aspecte, se va pierde automat garantia.

DE LA GARANTIE SUNT EXCLUSE:

 • Materialele clientului care nu au fost recomandate de personalul autorizat
 • Defectele cauzate din neglijenta persoanelor care folosesc instalatia sanitara sau din conectarea gresita a instalatiei ori produsului prevazut in contract.
 • Defectele ca urmare a conectarii gresite a subpartilor instalatiei sau folosirea acesteia in alte scopuri decat cele prevazute in manualul de instructiuni de folosire.

Pe langa garantia lucrarilor la instalatiile sanitare un specialist ofera si cele mai bune sfaturi pentru a evita situatiile neplacute si pastrarea instalatiei in conditii optime de functionare.

CONTACT