Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Instalator autorizat ISCIR

Instalator Bucuresti

Instalator autorizat ISCIR

Instalator autorizat ISCIR. Instalatii sanitare si termice, instalatii electrice.

De ce sa apelezi la serviciile unui instalator

De ce sa ne alegi pe noi

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel. Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.Scapa de bataile de cap!

Preturi corecte

Preturi pentru o lucrare de calitate

Garantie lucrari

Factura si garantie

Interventii rapide

Instalator de urgenta

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

ISCIR

Instalator autorizat

Un instalator autorizat ISCIR este calificat sa repare, orice fel de defectiune la instalatiile sanitare sau la cele termice, din orice tip de imobil. Iti ofera servicii de reparatii, intretinere, verificari si montaj la instalatiile sanitare, instalatiile de gaze, termice si de climatizare. In plus, la interventiile de la apometre nu mai trebuie sa chemi un alt specialist cu autorizatie pentru sigilarea acestora sau pentru alte interventii la centrala termica.

IATA CATEVA DINTRE AVANTAJELE PE CARE LE AI DACA APELEZI LA SERVICIILE UNUI INSTALATOR AUTORIZAT ISCIR

Beneficiezi de costuri transparente si preturi corecte
Un instalator autorizat ISCIR asigura costuri transparente si iti comunica pretul lucrarii inca de la inceput. Evaluarea lucrarii sau estimarile sunt gratuite.
Iti garanteaza siguranta lucrarilor
Realizeaza lucrari sigure si ofera garantie 5 ani pentru lucrarile efectuate. In plus, detine asigurare de raspundere civila pentru orice evenimente neprevazute ce pot aparea in cursul lucrarilor. Astfel, problemele ce pot aparea in timpul interventiei sau alte complicatii nu-ti vor da alte batai de cap.
Asigura lucrari standardizate
Daca ai nevoie de lucrari complexe, un instalator cu autorizatie iti ofera servicii profesionale si lucrari ca la carte, indiferent de complexitatea acestora. Beneficiezi de lucrari garantate, executate la cele mai inalte standarde profesionale.
Detine autorizatie ISCIR
Autorizatia de functionare ANRE sau ISCIR garanteaza siguranta si calitatea lucrarilor efectuate de un astfel de instalator.
Lucreaza cu materiale rezistente si de inalta calitate
Beneficiezi de lucrari standardizate si cele mai rezistente materiale, certificate si garantate pe o perioada mare de timp, pentru garantarea unei lucrari perfecte.
Interventii in regim non-stop de inalta calitate
Ai parte de interventii non-stop in domeniul instalatiilor sanitare, cu ajutorul instalatorilor autorizati ce pot interveni rapid acolo unde este necesar. Acestia pot intervini oricand pentru a evalua, verifica si remedia o problema ce nu suporta amanare.

CE MOTIVE MAI POTI AVEA CA SA APELEZI LA AJUTORUL UNUI INSTALATOR AUTORIZAT ISCIR SI NU LA SERVICIILE UNUI MESTER OARECARE:

Ai parte de servicii diversificate de instalatii sanitare pentru interior si exterior, indiferent de nivelul de complexitate: de la proiectare, montaj, intretinere si pana la reparatii de orice tip.
In cazul in care ai incalzire in pardoseala sau centrala termica ori vrei sa-ti instalezi una, un instalator autorizat ISCIR iti va oferi suport si toti pasii pe care trebuie sa-i faci pentru a realiza intreaga lucrare. Va realiza intreaga lucrare, in asa fel incat sa scapi de complicatii ori probleme pe viitor. De partea cealalta, un mester de cartier poate sa faca lucrari de mantuiala ori sa te lase cu lucrarea neterminata.
In situatia in care caloriferele nu mai dau randament, curg sau nu mai sunt functionale, un instalator autorizat ISCIR iti poate spune de ce platesti mai mult la factura de caldura si ce este de facut pentru a remedia lucrurile. El are cunostintele si experienta necesare, dar si autorizatie pentru interventii complexe, care sa te ajute sa depasesti astfel de probleme.

Ai nevoie de revizie periodica la apometrele de apa calda si apa rece din propria locuinta si nu stii la cine sa apelezi? Indiferent ca este vorba de revizii periodice, inlocuirea apometrelor de apartament, a celor de bransament sau a apometrelor cu debite mari, un instalator cu autorizatie ISCIR te poate ajuta sa intervii legal pentru o astfel de lucrare. Detine autorizatie de la Biroul Roman de Metrologie Legala, care ii ofera dreptul sa intervina pentru orice tip de lucrare, in cazul apometrelor de apa calda sau rece, din orice cladire. Astfel, scapi de probleme sau diferentele mari de consum la apa si implicit costuri nejustificate si ai siguranta lucrarii. In plus, operatiunea de sigilare apometrelor, de la finalul lucrarii, se va face cat se poate de legal.

Boilerele, alte aparate de incalzire sau instalatiile pe baza de panouri solare, toate aceste sisteme sunt supuse uzurii si iti pot crea probleme in timp. Iar in astfel de cazuri e nevoie de profesionalismul si experienta unui instalator autorizat ISCIR. Acesta este in masura sa iti ofere tot suportul de care ai nevoie, in caz de avarii, defectiuni sau montaje, chiar daca este vorba de sisteme sofisticate pentru cladiri industriale ori de birouri.

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia de gaze de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Instalator autorizat

Verificare ISCIR

O verificare de rutina la instalatia termica este recomandata sa fie facuta tot cu ajutorul unui instalator autorizat ISCIR, imediat dupa trecerea sezonului rece. Apeleaza la un astfel de specialist in caz de: reparatii si verificari calorifere, verificari si reparatii centrale termice, boilere sau alte aparate de incalzire termica, reparatii sau inlocuire tevi, montaj sau verificari cazane termice, montaj si reparatii aragazuri, hote sau aparate de aer conditionat, proiectare si instalarea intregului sistem de instalatii dintr-o anumita cladire.

Contact

Solicita instalator

    CONTACT