Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Montaj calorifere

Instalator Bucuresti

Montaj / instalare calorifere

Asiguram servicii de inlocuire / instalare calorifere. Instalam orice fel de instalatii termice. Alege un Instalator profesionist!.

Schimbarea caloriferelor pe timp de vara

De ce sa ne alegi pe noi

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel. Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.Scapa de bataile de cap!

Preturi corecte

Preturi pentru o lucrare de calitate

Garantie lucrari

Factura si garantie

Interventii rapide

Instalator de urgenta

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Instalator Bucuresti

Servicii montaj calorifer

Operatiunea de montaj calorifere este necesara daca acestea nu mai dau randament sau sunt vechi si defecte. In situatia in care caloriferele sunt depasite de timp, iar unele dintre acestea prezinta urme vizibile de rugina e cazul sa fie schimbate si montate caloifere noi. Astfel de operatiuni trebuie facute in special vara, cand agentul termic este oprit in casa sau apartament.

Echipele de instalatori cu experienta in domeniul instalatiilor termice, va ofera: servicii de montaj, inlocuire, intretinere si reparatii ale instalatiilor de incalzire, de la calorifere, coloane si convectoare pana la panouri solare sau pompe de caldura.

Pentru montarea caloriferelor sau reparatiile instalatiilor termice, instalatorii experimentati recomanda folosirea unor materiale de calitate, rezistente si sigure precum: cupru, polipropilena si pexal, ce au o rezistenta foarte buna la schimbarile de temperatura si imbatranire.

Preturile, pentru astfel de lucrari, difera in functie de diametrul coloanelor si de cantitatea de teava.

Indiferent de gravitatea problemelor cu care te confrunti la instalatia termica din locuinta cere sprijinul unui instalator autorizat. Un instalator cu autorizatie asigura lucrari complete la sistemele de incalzire pentru constructii civile, comerciale si de productie. Atat in ceea ce priveste montajul caloriferelor, cat si pentru alte tipuri de reparatii, un specialist va lucra intotdeauna cu materiale de cea mai buna calitate, oferind in acelasi timp calitate, fiabilitate si siguranta.

AI NEVOIE DE SERVICII DE MONTAJ CALORIFERE?

Daca vechile calorifere din fonta nu mai dau randament, le poti schimba cu unele din aluminiu sau otel, rezistente in timp si cu un aspect mai estetic. Un specialist iti va recomanda, odata cu schimbarea caloriferelor si schimbarea coloanei sau a tevilor ruginite cu altele noi. Materialele din cupru, pexal sau polipropilena sunt cele mai potrivite optiuni. Un specialist in domeniul instalatiilor te poate sfatui care sunt cele mai recomandate clorifere sau materiale, in raport calitate-pret, dar iti poate oferi atat consultanta, materiale necesare, cat si montaj, la preturi fara concurenta.

Nu lasa astfel de lucrari de pe o zi pe alta, daca nu vrei sa te trezesti cu vecinul suparat la usa ta sau cu bunurile din propria casa distruse, din cauza inundatiilor. Acorda mai multa importanta unor astfel de lucrari.

MONTAJ CALORIFERE PE TIMP DE VARA – CALITATE SI PRETURI FARA CONCURENTA

In cazul montajului caloriferelor, acestea trebuie schimbate pe timp de vara. Motivele sunt urmatoarele:

Lipsa agentului termic de la retea, vara, faciliteaza munca instalatorului sanitar care urmeaza sa faca aceasta lucrare.

Deoarece vara este si anotimpul concediilor, iti permite sa participi si sa asisti la desfasurarea intregii lucrari, daca doresti. In plus, lucrarea se va desfasura fara batai de cap.

Vara, marii retaileri sau producatori de materiale sanitare au reduceri mai Poti vana oferta cea mai buna la achizitionarea caloriferelor noi sau a altor materiale necesare.
Este o perioada propice pentru renovari complete la intreaga instalatie sanitara sau termica, daca este cazul sau alt tip de amenajari interioare in cazul in care locuiesti la bloc. Acum este recomandat sa faci astfel de lucrari.
Intreaga interventie se va face fara presiunea timpului sau aprobarile vecinilor.
Lucrarea se realizeaza in conditii de siguranta.
Astfel, specialistii recomanda ca, reviziile la centralele termice, montajul, schimbarea, aerisirea si verificarea caloriferelor, toate sa se faca la timpul potrivit.

In ceea ce priveste intretinerea si repararea centralelor termice, astfel de interventii trebuie facute in conformitate cu prevederile tehnice ale producatorilor, in functie de echipamentele acestora si de prescriptiile legii.

Alege sa lucrezi cu firme autorizate pentru astfel de lucrari complexe.

Firmele autorizate va pun la dispozitie echipe de instalatori sanitari, disponibile in regim non-stop, pentru asistenta tehnica la instalatiile termice, reparatii ori montaje pentru:

  • termostate pentru calorifere
  • dezafectarea caloriferelor
  • montaj calorifere noi
  • montarea robinetilor de siguranta
  • montaj garnituri calorifere
  • inlocuire piese
  • refacerea traseelor de instalatii cu tevi din cupru, pexal sau polipropilena

In plus, daca alegi sa lucrezi cu instalatori autorizati, acestia vor lucra doar cu materiale de calitate si echipamente speciale, care garanteaza lucrarea o perioada lunga de timp, de la momentul executarii. Pentru orice tip de lucrare un instalator autorizat ANRE trebuie sa ofere factura si garantie, atat pentru produsele cu care s-a lucrat, cat si pentru intreaga lucrare executata.

In ceea ce priveste costurile pentru montaj caloriferelor, acestea sunt cuprinse intre 150 si 200 de ron, in functie de dificultatea interventiei.

Instalarea unui calorifer este o operatie care necesita un instalator specializat in instalatii termice. Mai mult, pentru a beneficia de garantie, de preturi corecte si de o lucrare de calitate, este recomandat sa apelati la o firma specializata in instalatii termice!

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Servicii instalator

Pe langa montaj si instalare calorifere Instalator Bucuresti iti pune la dispozitie intreaga gama de servicii de instalatii sanitare. Fie ca este vorba de montari / instalari chiuvete, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus sau orice alta instalatie sanitara avem cei mai buni instalatori.

montare WC
montare chiuvete
montaj robineti
montaj scurgere
montare cazi de baie
montare cabine de dus

Contact

Solicita instalator

    CONTACT