Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Desfundare chiuveta

Instalator Bucuresti

Desfundare chiuveta

Asiguram servicii de desfundare chiuvete / tevi / canalizare. Utilizam aparatura moderna pentru desfundari. Nu uita: cea mai eficienta solutie de desfundat chiuveta este: Instalatorul.

Cum repari rapid si sigur defectiunile

De ce sa ne alegi pe noi

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel. Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.Scapa de bataile de cap!

Preturi corecte

Preturi pentru o lucrare de calitate

Garantie lucrari

Factura si garantie

Interventii rapide

Instalator de urgenta

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Instalator Bucuresti

Servicii desfundare chiuveta

Desfundarea scurgerii de la chiuveta, cada sau WC sunt operatiunile pentru care sunt solicitati cel mai des instalatorii sanitari in regim de urgenta. Cu infundarea scurgerilor de la cada, chiuveta sau WC nu este de joaca. Amanate la nesfarsit astfel de probleme pot duce la complicatii serioase pe coloana, mirosuri neplacute in locuinta si refulari neprevazute.

De cele mai multe ori instalatorii sanitari cu regim non-stop sunt solicitati pentru:
– Desfundare tevi de scurgere chiuveta, lavoar, cada sau WC
– Desfundare sifoane de pardoseala
– Desfundare sisteme de sifoane montate pe coloana de scurgere
– Desfundarea sifoanelor de scurgere sau a racordurilor de evacuare care necesita, de obicei, schimbarea lor pentru a evita probleme ulterioare

Cauze care duc la infundarea unei chiuvete
● Scurgerea de la chiuveta din bucatarie se infunda de obicei din cauza grasimilor si a impuritatilor care se depun pe racordul de evacuare sau pe teava de scurgere, blocand trecerea apei menajere. Apa se va scurge din ce in ce mai greu, pe masura ce detergentii si resturile alimentare se depun pe peretii interiori ai tevilor.
● Scurgerea de la chiuveta se poate infunda des si din cauza proiectarii ei gresit, cu coturi de 90 de grade ori lipsa unei pante suficient de mari pentru scurgerea apei. Astfel de cauze pot fi identificate simplu de un specialist, care te pot ajuta la o reproiectare corecta a instalatiei, menita sa te scuteasca de interventii repetate.
● Tevile din fonta de la conductele vechi pot creea astfel de probleme si, in plus fac desfundarea mai greoaie, cu riscuri majore. Cu toate acestea, un instalator cu experienta in servicii de desfundare, canalizare, tevi, scurgeri chiuvete, cada pot identifica si rezolva rapid orice problema.

Metode si sisteme de desfundare a chiuvetei sau tevilor
Uneori solutiile chimice din comert sau desfundarea prin alte metode nerecomandate nu vor da randament si vei fi nevoit in final sa ceri ajutorul unui specialist. Astfel de interventii pot creea deranj daca vorbim de instalatia sanitara de la baie, ajungand pana la dezafectarea cazii de baie sau spargerea pretilor ori a pardoselei.

Sistemele cel mai des folosite in cazul desfundarii tevilor sau scurgerilor de la chiuveta, cada sau WC pot fi:
– Camere video cu localizare prin GPS pentru stabilirea exacta a locului avariei, utile in sitiuatia in care conductele sunt ingropate in pamant si nu se cunoaste traseul ori locul avariei.
– Serpi manuali sau serpi mecanizati, actionati electric. Cu toate ca astfel de dispozitive se regasesc in toate magazinele de bricolaj, este important sa se foloseasca un sarpe care are lungimea si diametrul potrivit pentru conducta in cauza. In caz contrar, se poate ajunge chiar la dislocarea sau fisurarea instalatiei.

Astfel, problema, dintr-una minora se va transforma in una majora, precum inundatiile. Un tehnician instalator va folosi dispozitivul potrivit.
– In cazul canalizarilor sau elementelor de trecere intre canale se folosesc Wap-uri cu jet de apa de inalta presiune, la 200 de bari, eficiente in desfundarea, curatarea de orice fel de depuneri din interiorul conductelor de canalizare.
Un instalator sanitar este dotat cu toate tipurile de masini sau piese pentru remedierea defectiunilor aparute la instalatiile de evacuare a apelor uzate. Astfel, poate remedia eficient si profesional orice defectiune la fata locului. In plus, poate realiza si scurgeri noi, acolo unde situatia o impune, oferind certificate de garantie pentru lucrarea efectuata.

Daca astfel de operatiuni iti pun probleme este recomandat sa ceri ajutorul unui tehnician sanitar cu experienta in desfundari chiuvete, cazi de baie, WC-uri si canalizari. Echipajele specializate in interventii rapide si profesionale, dotate cu tehnologie de ultima ora pentru inspectarea coloanelor si a tevilor de evacuare a apelor uzate te scapa de probleme. Cu ajutorul unor astfel de sisteme vor elimina toata murdaria si depunerile si vor curata tevile, desfundand scurgerea de la chiuveta, astfel incat scurgerea apei sa se produca normal.
Evita situatiile neplacute si apeleaza la profesionisti.

Alege de la inceput un instalator autorizat, care te poate scuti de neplaceri si costuri neprevazute.

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Servicii instalator

Pe langa desfundare chiuveta Instalator Bucuresti iti pune la dispozitie intreaga gama de servicii de desfundari. Fie ca este vorba de coloana de evacuare din blocul tau sau de o simpla desfundare de scurgere avem cei mai bun instalatori specializati in desfundari.

Desfundam: coloane de scurgere, tevi, conducte, WC, bideuri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala. Mai pe scurt: desfundam orice!

Desfundare tevi sau conducte cu echipamente moderne
Desfundare WC
Desfundare chiuvete
Desfundare coloane
Desfundare canalizare

Contact

Solicita instalator

    CONTACT