Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Desfundare WC

Instalator Bucuresti

Desfundare WC

Asiguram servicii de desfundare WC / tevi / canalizare. Utilizam aparatura moderna pentru desfundari. Nu uita: cea mai eficienta solutie de desfundat WC-ul este: Instalatorul.

Montaj bazin de WC

De ce sa ne alegi pe noi

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel. Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.Scapa de bataile de cap!

Preturi corecte

Preturi pentru o lucrare de calitate

Garantie lucrari

Factura si garantie

Interventii rapide

Instalator de urgenta

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Instalator Bucuresti

Servicii desfundare WC

Desfundarea WC-urilor sau a chiuvetelor sunt primele operatiuni la care sunt apelati in regim de urgenta tehnicienii instalatori.

Daca ai constatat ca apa de la toaleta nu se mai duce cum trebuie, este cazul sa chemi un specialist in desfundare WC, tevi sau canalizari. In cazul in care canalizarea este infundata, ai scapat un obiect care a infundat scurgerea, solutiile de desfundare a WC-ului cele mai la indemana nu vor avea rezultatul dorit. In cazul in care WC-ul este infundat din cauza ca ai scapat un obiect in vasul de toaleta, acesta va reduce sectiunea tevii, lasand apa sa treaca doar printr-o portiune foarte ingusta. Iar o astfel de problema necesita urgent interventia unui specialist sau a unei firme specializate in operatiuni de desfundari canalizari si obiecte sanitare, precum chiuvete, cazi sau WC-uri, tevi de scurgere din baie. Acesta va folosi echipamente profesionale si masini electrice sau jet de presiune, eficiente in desfundarea oricarui tip de scurgere.

Ce metode sunt mai eficiente in desfundarea WC-ului, tevilor si conductelor

De obicei, desfundarea tevilor si a conductelor de la baie sau bucatarie se face folosind un sarpe pentru desfundare, care trebuie sa aiba lungimea si diametrul potrivit. In cazul in care se va folosi un sarpe de dimensiuni nepotrivite, pentru tipul de conducta infundata, exista riscul dislocarii instalatiei si aparitia altor probleme mai grave, precum inundatiile.
Este cunoscut faptul ca, in cazul desfundarii cu sarpele, in cele mai multe situatii acesta nu face decat sa elibereze temporar sectiunea ingusta prin care trece apa, neavand puterea sa actioneze si asupra depunerilor de pe peretii tevilor.
Solutiile improvizate si cele chimice nu au efectul scontat si, de cele mai multe ori, fac mai mult rau decat bine.
Un instalator sanitar, cu experienta in desfundarea WC-urilor si a canalizarilor, detine echipamente speciale si are cunostintele necesare sa intervina eficient pentru rezolvarea unei astfel de probleme.
Inainte de desfundarea WC-ului trebuie sa se faca localizarea problemei.
Operatiune de desfundare a WC-ului necesita de cele mai multe ori demontarea scaunului si schimbarea racordului de evacuare, care odata demontat, din motive de siguranta se va inlocui cu unul nou.

Cauzele care duc la infundarea WC-ului poate fi de mai multe tipuri:
– Locala – in situatia in care scurgerea de la cada si lavoar din baie functioneaza corect, insa WC-ul necesita desfundare. Daca la instalatia sanitara din baie, scurgerile de la chiuveta sau cada functioneaza corect, este clar ca problema infundarii canalizarii este localizata la nivelul vasului de toaleta sau a cotului de racordare a evacuarii. Aceasta este situatia cel mai des intalnita si totodata si cea mai simpla, in care se impune inlocuirea racordului de evacuare cu unul nou.
– In cazul in care intreaga instalatie sanitara de la baie prezinta o scurgere defectuoasa, se pune probleme infundarii coloanei. Altfel spus, atunci cand se observa ca, atat chiuveta, cat si cada din baie au probleme in a evacua apa menajera. In astfel de situatii, desfundarea WC-ului necesita interventie pe coloana, ulterior fiind nevoie si de acces la etajele inferioare sau in subsol, in functie de gravitatea problemei.
– In canal. In cazul in care locuiesti la casa este posibil ca sursa WC-ului infundat sa fie la sistemul de canalizare a orasului la care esti racordat sau la nivelul fosei septice. In astfel de situatii se impune sa apelezi la un serviciu de vidanjare, capabil sa rezolve in profunzime problema.

Infundarea vasului de toaleta se produce de obicei, din cauza cantitatii mari de hartie ingienica aruncata in el sau a altor obiecte scapate din greseala. Indentificarea corecta a locului sau a motivului din cauza caruia s-a produs blocajul sunt de ajutor in rezolvarea problemei. Acest lucru se poate face si prin anumite teste simple, cunoscute de orice specialist.

Pentru a reduce riscul aparitiei blocajelor in interiorul tubulaturii de canalizare unele firme pun la dispozitia celor interesati posibilitatea incheierii unui contract de intretinere a retelei de canalizare. Astfel, o firma specializata in desfundari si intretinere sisteme sanitare se va deplasa periodic la locuinta ta pentru diverse servicii incluse in abonament.

Evita problemele care pot aparea din cauza infundarii WC-ului si apeleaza la firme si echipe specializate in desfundari tevi si canalizari, inainte ca tevile infundate sa devine un cosmar pentru tine. Beneficiezi de lucrari sigure si garantate.

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Servicii instalator

Pe langa desfundare WC Instalator Bucuresti iti pune la dispozitie intreaga gama de servicii de desfundari. Fie ca este vorba de coloana de evacuare din blocul tau sau de o simpla desfundare de scurgere avem cei mai bun instalatori specializati in desfundari.

Desfundam: coloane de scurgere, tevi, conducte, WC, bideuri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala. Mai pe scurt: desfundam orice!

Desfundare tevi sau conducte cu echipamente moderne
Desfundare WC
Desfundare chiuvete
Desfundare coloane
Desfundare canalizare

Contact

Solicita instalator

    CONTACT