Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Montaj cabina de dus

Instalator Bucuresti

Montaj cabina de dus

Asiguram servicii de montaj cabina de dus. Instalam orice fel de instalatii sanitare. Alege un Instalator profesionist!.

Montaj geam cabina de dus cu usi culisante

De ce sa ne alegi pe noi

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel. Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.Scapa de bataile de cap!

Preturi corecte

Preturi pentru o lucrare de calitate

Garantie lucrari

Factura si garantie

Interventii rapide

Instalator de urgenta

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Instalator Bucuresti

Servicii montaj cabina de dus

Montajul unei cabine de dus necesita priceperea unui specialist. Mai ales daca este vorba despre montajul unei cabine de dus moderne, cu diferiti senzori sau alte functii speciale. Un instalator sanitar autorizat poate executa o astfel de lucrare fara probleme. Foloseste tehnica moderna si vine dotat cu echipamente speciale pentru ca operatiunea de montaj sa se desfasoare rapid si fara probleme.

In plus, comparativ cu un particular, o firma autorizata va poate garanta, atat manopera, cat si piesele utilizate pentru o perioada de 2 sau chiar 5 ani! O firma specializata in instalatii sanitare, certificata ISO, este obligata sa respecte anumite standarde de calitate si conformitate, ceea ce, pentru fiecare client, este un beneficiu major. Acest lucru inseamna o lucrare net superioara din punct de vedere calitativ, lucru pe care un particular mai rar il poate garanta si asigura, in ciuda tuturor recomandarilor cu care vine!

Daca apelezi la serviciile unui specialist instalator autorizat nu vei pierde garantia produsului, beneficiezi de preturi transparente si de lucrari de calitate superioara.

ETAPE IN MONTAJUL UNEI CABINE DE DUS

Te-ai mutat in casa noua sau doar renovezi baia si ai nevoie de un specialist pentru montajul cabinei de dus?

Cine nu si doreste putin rasfat, dupa o zi incarcata la serviciu, intr-o cabina de dus moderna.

Daca te declari invins dupa nenumaratele tutoriale vizionate pe internet pentru montarea unei cabine de dus, cheama un instalator sa te ajute la instalarea acesteia. Inainte de a trece la partea de montaj, trebuie cumparate toate materialele necesare pentru montarea cabinei de dus, in cazul in care aceasta nu are toate accesoriile incluse din fabrica. Un specialist va sti exact ce trebuie pentru o astfel de lucrare.

Montarea unei cabine de dus este cea mai potrivita optiune, atunci cand locuiesti la bloc iar baia este una mica, nepotrivita pentru o cada. Cabina de dus este potrivita unei familii moderne, in special tineri, cu un stil de viata alert, care prefera dusurile rapide in detrimentul unui rasfat intr-o cada plina cu apa. De asemenea, este o optiune ideala daca doresti sa faci economie la apa menajera, este estetica si nu ocupa spatiu prea mare.
Montajul cabinei de dus include, de obicei, si montajul unei cadite de dus. Insa, acest obicei, nu este obligatoriu, mai ales in prezent cand tehnica a avansat, iar pe piata exista nenumarate optiuni ce pot fi folosite ca baza de montare a cabinei de dus. Poate fi vorba de un dus cu rigola si sifon de scurgere in podea, cu sau fara pereti din sticla ori un dus inteligent ce functioneaza pe baza de senzori.

Etape esentiale in montajul unei cabine de dus:

 • Se alege un colt al camerei, destinata baii, unde urmeaza sa fie instalata cabina de dus.
 • In cazul in care se monteaza si cadita la cabina de dus, trebuie acordata o atentie sporita spatiului dintre podea si fundul caditei pentru montajul sifonului.
 • Bateria cabinei de dus se va monta la o inaltime accesibila si comoda inclusiv persoanelor mai putin inalte.
 • Inainte de montajul propriu-zis, este recomandat ca toate conductele de apa calda sau apa rece si racordurile excentrice sa fie aduse la pozitia corespunzatoare montajului.
 • Daca nu exista instructiuni exacte de montaj, prevazute in kit-ul de montaj al cabinei de dus, instalatorul trebuie sa-si puna in practica experienta si sa duca lucrarea la bun sfarsit.
 • Izolarea si siliconarea cu mare atentie a cadrelor si imbinarilor este o etapa importanta, in final, pentru a evita scurgerile si infiltratiile neplacute, pe viitor. Profilele trebuie siliconate in partea de jos spre cadita si pe verticala spre exterior. Nu se aplica silicon in interiorul cabinei.
 • Fixarea suruburilor trebuie sa se faca pe partea interioara a cabinei, iar gaurile de la suruburi se vor acoperi cu capace speciale, existente sau nu in kit-ul de instalare.
 • Pentru fixarea profilelor se recomanda gresarea surubelnitei.
 • Un specialist va acorda atentie sporita in etapa de fixare a profilelor cabinei de dus, deoarece ele au rolul de a sustine usile pentru a se inchide perfect. In acest sens masuratorile de dinaintea fixarii acestora sunt esentiale.

Pentru montajul unei cabine de dus este nevoie de atentie maxima si exerienta. Nimic nu trebuie facut la voia intamplarii. Montajul cabinei de dus difera de la un model la altul, insa cu ajutorul unui specialist, in unele cazuri e nevoie de doi, lucrarea se va desfasura ca la carte.

Montajul unei cabine de dus este o operatie care necesita un instalator sanitar. Mai mult, pentru a beneficia de garantie, de preturi corecte si de o lucrare de calitate, este recomandat sa apelati la o firma specializata in instalatii sanitare!

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Servicii instalator

Pe langa montaj cabina de dus Instalator Bucuresti iti pune la dispozitie intreaga gama de servicii de instalatii sanitare. Fie ca este vorba de montari / instalari chiuvete, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus sau orice alta instalatie sanitara avem cei mai buni instalatori.

montare WC
montare chiuvete
montaj robineti
montaj scurgere
montare cazi de baie
montare cabine de dus

Contact

Solicita instalator

  CONTACT