Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, instalatii termice, gaze si electrice

Instalator Non Stop

Instalator Bucuresti

Instalator Non Stop

Asiguram servicii de montaj si reparatii instalatii in regim de urgenta.

Suntem certificati ANRE si asiguram garantia lucrarilor. Avem asigurare de raspundere civila care sa acopere eventuale daune cauzate in timpul interventiei (paza buna trece primejdia rea).

Interventii urgente

Interventii de urgenta in Bucuresti si Ilfov

Echipa noastra de instalatori autorizati se afla non-stop la dispozitia ta.
Intervenim de urgenta in tote sectoarele din Bucuresti si Ilfov pentru a remedia avarii si a efectua lucrari de intalatii sanitare si termice, gaze sau electrice.

Pentru toate lucrarile de instalatii efectuate se asigura factura si garantie.

Utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea executiei.

Echipele de instalatorii de urgenta au calificarea si experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor electrice, sanitare, termice sau de gaze.

Preturi corecte

Preturi pentru o lucrare de calitate

Garantie lucrari

Factura si garantie

Interventii rapide

Instalator de urgenta

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Instalator Bucuresti

Cand se impune sa apelezi la un instalator de urgenta

Un instalator ce actioneaza si in regim non-stop, pe raza sectoarelor 1, 2, 3, 4, 5, 6 din Bucuresti si in judetul Ilfov se deplaseaza in maximum 24 de ore de la solicitare la locatia mentionata de client. Iar problema este ca si rezolvata, beneficiind de calitate, rapiditate si garantia lucrarii.

Un instalator sanitar autorizat non-stop, care ofera si asistenta la domiciliu, pe raza sectoarelor 1, 2, 3, 4, 5, 6 Bucuresti si in Ilfov e disponibil la orice ora pentru a rezolva urgentele si a face reparatiile necesare in cel mai scurt timp.

Intervine de urgenta pentru:

Scurgerile aparute la sistemul de instalatii sanitare
Defectiuni aparute la instalatiile sanitare si electrice
Tevi si canalizari infundate
Apometre blocate sau nefunctionale
Centrale termice defecte
Defectiuni aparute la masinile de spalat vase sau rufe sau reparatii pentru alt tip de aparate electrocasnice
Un instalator sanitar non-stop va actiona urgent in cazul in care:

Garniturile de la calorifere sunt defecte si caloriferele curg
In situatia in care caloriferele prezinta unele disfunctionalitati ori pe timp de iarna acestea nu dau randament, apeleaza de urgenta un instalator non-stop pentru a indrepta situatia. Disconfortul creat de lipsa agentului termic dintr-o cladire, fie locuinta sau spatiu pentru birouri, este greu de suportat cand afara este ger. In situatia in care caloriferele sunt vechi, un instalator non stop le va curata sau va recomanda proprietarului schimbarea lor cu unele noi, performante. In functie de problema cu care se confrunta fiecare va face o evaluare corecta la fata locului si va impune cele mai potrivite solutii.

Tevi sau canalizari infundate
Daca te confrunti cu tevi sau scurgeri infundate, e cazul sa ceri ajutorul unui instalator non-stop, ce actioneaza in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 Bucuresti si in Ilfov.

Nu amana astfel de probleme.

Ce poate fi mai neplacut intr-o locuinta, decat o chiuveta, un WC sau scurgeri infundate si mirosuri neplacute ori alte neplaceri produse din acest motiv. Pe langa disconfortul creat de infundarea canalizarii sau a unei scurgeri, pot aparea probleme mai grave de atat, de aceea este recomandat sa nu amani astfel de interventi.

Un instalator poate face rapid o evaluare a problemei si poate actiona cu aparatura si tehnica de ultima generatie, rezolvand problema in cel mai scurt timp.

De asemenea, un specialist instalator va face si cele mai bune recomandari pentru a evita astfel de situatii. Infundarea canalizarii de la baie ori bucatarie, scurgerea de la WC, cada sau chiuveta, infundarea coloanelor de scurgere, a sifoanelor din pardoseli, toate acestea se produc din cauza depunerilor, impuritatilor din apa sau a altor obiecte scapate accidental pe scurgere. In timp, acestea pot duce la infundarea totala a coloanelor.

Apometre defecte sau stricate
Avariile la apometre si inregistrarea defectuoasa a consumului de apa, calda sau rece, este o alta problema pentru care un instalator autorizat non-stop este solicitat urgent. Va face rapid o evaluare a situatiei, va verifica apometrele sau instalatia sanitara, in asa fel incat sa vada cum trebuie sa intervina. In astfel de cazuri, mai ales, doar un instalator autorizat are dreptul sa intervina la aprometrele din locuinta ta, sa le schimbe si sa umble la sigiliul acestora.

De asemenea, in cazul in care hidroforul, centrala, masina de spalat sau aragazul nu-ti mai functioneaza corespunzator cere ajutorul unui specialist. Un instalator autorizat non-stop se va deplasa urgent la locatia mentionata de tine si va remedia interveni rapid, folosind cele mai bune tehnici.

Contact

Interventii de urgenta

Ai o urgenta la instalatia sanitara de acasa sau de la birou? Suna acum un instalator autorizat. Intervenim rapid.

Instalator autorizat ANRE

Zone acoperite

Asiguram servicii de urgenta instalatii sanitare, gaze, termice si electrice non-stop in

Instalator urgente sector 1: Aviatorilor, Aviatiei, Baneasa, Bucureatii Noi, Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord, Grivita, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primaverii, P-ta Romana

Instalator urgente sector 2: Colentina, Iancului, Moslor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa, Pipera, Mihai Bravu, Electronicii, Floreasca, Baicului, Andronache, Ion Creanga

Instalator urgente sector 3: Balta Alba, Centrul Civic, Dristor, Dudesti, Lipscani, Muncii, Salajan, Titan, Unirii, Vitan

Instalator urgente sector 4: Berceni, Giurgiu, Oltenitei, Piata Unirii, Tineretului, Vacaresti

Instalator urgente sector 5: 13 Septembrie, Cotroceni, Dealul Spirii, Ferentari, Rahova

Instalator urgente sector 6: Drumul Taberei, Crangasi, Militari, Ghencea, Giulesti

Instalator urgente Ilfov: Otopeni, Tunari, Balotesti, Voluntari, Chiajna, Bragadiru, Afumati, Buftea, Pantelimon

Daca te confrunti cu avarii la instalatia sanitara, echipe de specialisti in asistenta tehnica la domiciliu, in regim non-stop, vor interveni pentru reparatii urgente, care neglijate pot provoca pagube uriase.

Apeleaza la un instalator non-stop cu experienta care iti pune la dispozitie solutii adecvate necesitatilor tale sau ale firmei, in ceea ce priveste reparatiile si lucrarile ce trebuie facute la instalatia sanitara.

Promptitudinea, profesionalismul si eficienta ar trebuie sa fie principalele caracteristici ale unui profesionist. Ghideaza-te in functie de ele si alege-l pe cel mai bun.

Contact

Solicita instalator

    CONTACT