Infundarea canalizarii sau a tevilor este o problema care necesita interventia urgenta a unui specialist. Indiferent de gradul de infundare al instalatiilor de scurgere, un instalator cu experienta intervine prompt si cu utilaje speciale pentru a realiza o desfundare sigura si fara complicatii. 

Apelati intotdeauna la un instalator autorizat pentru servicii de desfundare tevi, desfundare canalizare, desfundare wc, chiuveta, coloana, scurgere, coloana pluviala, fose si conducte, daca doriti sa beneficiati de servicii de calitate si preturi corecte. 

Preturi desfundare canalizare

Tarifele pentru desfundare canalizare variaza de la caz la caz in functie de complexitatea problemei. Un instalator profesionist va interveni cu utilaje speciale in functie de gradul de infundare a instalatiei si de dimensiunea tevilor de scurgere. Acolo unde tevile sunt inguste se va interveni cu un sarpe electric iar in cazul unei probleme mai complexe se actioneaza cu un robot sub presiune care indeparteaza toate rezidurile de pe coloanele de scurgere, curatand intregul sistem. Cu ajutorul unei camerei de inspectie se poate vizualiza starea conductelor inainte si dupa curatare. 

Un instalator specializat garanteaza o interventie sigura asupra tevilor, scurgerilor sau canalelor infundate.

Canalizarea se poate infunda de la uleiuri sau grasimi, de la obiecte straine scapate accidental in canalizare, de la frunze, radacinile copacilor si altele. Toate aceste probleme daca nu sunt identificate din timp, vor afecta buna functionalitate a instalatiei de canalizare.

Preturi desfundare chiuveta

Infundarea scurgerii chiuvetei de la bucatarie sau baie este o problema ce apare frecvent daca acestea nu sunt utilizate responsabil sau protejate.

Chiuveta de la bucatarie se infunda adesea din cauza resturilor alimentare, a substantelor uleioase si detergentului care se depun pe tevile de scurgere, impiedicand scurgerea apei cu un debit normal. La baie chiuveta se infunda de obicei cu par, resturi de sapun, pasta de dinti sau alte produse de curatat.

De cele mai multe ori, pentru remedierea problemei sunt utilizate solutii profesionale sau solutii preparate in casa. Acestea ar trebui folosite insa cu precautie deoarece pot afecta iremediabil intreaga instalatie. Este recomandat sa apelati la o interventie specializata pentru desfundarea chiuvetei, cu pompe ori dispozitive speciale dotate cu camere video, ce pot transmite informatii despre obturarea canalului de scurgere.

Pretul pentru desfundarea chiuvetei este calculat in functie de complexitatea interventiei, iar o cotatie corecta se va obtine dupa o investigare atenta a problemei.

Un instalator autorizat va comunica de la inceput pretul interventiei si nu va percepe alte costuri ascunse. 

Preturi desfundare cada

Daca scurgerea de la cada sau de la cabina de dus este infundata si apa nu se mai scurge, o prima metoda la care majoritatea apeleaza este folosirea substantelor chimice din comert sau a celor preparate in casa. Acestea pot avea efect doar in situatia in care reziduurile acumulate sunt de mici dimensiuni. Trebuie insa precautie in utilizarea acestora deoarece pot afecta intreaga instalatie de scurgere.

Daca depunerile sunt acumulate in timp si s-a format un dop vascos si greu de indepartat, rezolvarea este ceva mai dificila si este recomandat sa chemati un instalator autorizat. Acesta intervine rapid si prompt, realizand o desfundare fara complicatii cu echipamente profesionale ce garanteaza o interventie sigura asupra tevilor, scurgerilor sau canalelor infundate. 

Pretul pentru desfundare cada este raportat intotdeauna la tipul si complexitatea interventiei. Un specialist rezolva cu profesionalism orice problema aparuta la cada in cel mai scurt timp si va percepe intotdeauna un pret corect, fara costuri ascunse. O lucrare rapida si eficienta inseamna si un pret mai mic. 

Preturi desfundare WC

Reziduurile acumulate urmare a aruncarii in toaleta a diverselor obiecte de igiena sau chiar  resturi alimentare pot provoca infundarea scurgerii si aparitia unor probleme neplacute.

Intr-o astfel de situatie este indicat sa chemati un instalator fiindca de cele mai multe ori solutiile improvizate sau cele chimice nu au efect si pot agrava problema, putand conduce la deteriorarea scurgerilor. 

Un instalator autorizat poate interveni atat pentru desfundarea WC-ului, dar si pentru remedierea diferitelor probleme tehnico-sanitare, inclusiv reparatii si servicii de inlocuire.

Pretul pentru desfundare WC este calculat in functie de natura interventiei si materialele necesare pentru inlocuire, astfel ca preturile pot diferi de la caz la caz. 

Sunt situatii in care poate interveni rapid cu instrumente specifice, dar sunt si cazuri in care desfundarea WC-ului necesita demontarea scaunului si schimbarea racordului de evacuare care odata demontat, din motive de siguranta trebuie inlocuit cu unul nou.

Un specialist are experienta necesara pentru a rezolva rapid si eficient astfel de probleme.

Preturi desfundare sifon perdoseala

De cele mai multe ori cauza mirosului neplacut din baie este sifonul de pardoseala. O canalizare infundata nu numai ca este total neigienica si provoaca mirosuri neplacute, ci poate afecta componentele instalatiei de scurgere fiind necesara inlocuirea unor parti ale acesteia.

Substantele chimice din comert pot cauza defectiuni ale instalatiei de scurgere daca nu sunt utilizate corespunzator. Este indicat a se interveni pentru desfundarea sifonului de pardoseala cu unelte specifice de aceea este bine sa apelati la ajutorul unui instalator specializat. 

Preturile pentru desfundare sifon pardoseala pot diferi in functie de dificultatea interventiei si de aparatura folosita.

Acolo unde situatia o impune, se utilizeaza o camera video pentru inspectarea zonei deoarece o metoda invaziva poate conduce pana la scoaterea gresiei si inlocuirea efectiva a sifonului.

Un instalator autorizat nu numai ca are experienta necesara executiei unor astfel de lucrari, dar asigura si garantia serviciilor prestate, iar preturile practicate sunt corecte si transparente. 

CONTACT